Sigurno ste svi čuli za Darwinove nagrade, koje se svake godine dodeljuju posthumno ljudima za najgluplje smrti. Ove godine nagradu su dobili belgijski lopovi.

Dvojica razbojnika u Belgiji pokušali su pljačku bankomata. Trebalo je da ga otvore eksplozivom. Ipak, eksplozija ne samo da je raznela bankomat, već i zgradu banke ispred koje se bankomat nalazio. Na sreću, u trenutku nesreće niko od radnika nije bio u zgradi. Jedan od lopova je preminuo odmah po dolasku u bolnicu a telo drugog je pronađeno ispod ruševina 12 sati kasnije.

Evo još favorita:

Krađa pa duga i bolna smrt

Dvojica naouružanih muškaraca su opljačkali radnju i pobegli sa plenom. Jedan od pljačkaša, James je lice poprskao zlatnim sprejem kako bi se maskirao. Sprej je bio otrovan i umro je par sati kasnije u mukama.

Odpiškio u smrt

Shawn M. iz Velike Britanije je stajao zaglavljen u saobraćajnoj gužvi na auto putu. Prigustilo mu je, izašao je iz auta i preskočio zidić kako bi piškio na miru. Iza zidića je bila provalija od 20 metara.

Pešaka do kraja

Tamberu B. je dečko vozio na posao. Ona se našalila kako on veoma sporo vozi i da bi pre pešice stigla na posao. Otvorila je vrata kamiona, izašla i umrla na licu mesta od pada iz vozila u pokretu.

Dupla smrt

Pijano društvo mladića iz Tenesija se popelo preko bodljikave žice koja je trebalo da zaštiti od prilaska trafo stanici. Jedan od njih je morao da se olakša, čime je izazvao strujni šok visokog napona. Od toga su se uzbunile ose iz obližnjeg gnezda i izujedale ga. Umro bi i od struje i od osa, a umro je od oboje.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime