Otvoren je novi regionalni centar kompanije Kärcher, sada u u Kragujevcu, koji dodatno ojačava i širi prisustvo ove kompanije u našoj zemlji. Ovim potezom je menadžment kompanije Kärcher potvrdio da Srbija ostaje u fokusu i zaslužuje najbolje iz segmenta čišćenja.

Kompanija Kärcher je jedan od vodećih proizvođača mašina i uređaja za čišćenje i održavanje u svetu. Ove mašine i uređaji najboljeg kvaliteta su namenjeni ne samo za kućne (‘Home & Garden segment) i poslovne prostore (Professional segment – razna rešenja za održivo čišćenje koje čuva životnu sredinu kao što su kompresorski čistači), već i za javna dobra i spomenike kulture. U ponudi ovog brenda su rešenja za čišćenje unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora i to u dve kategorije: termička (parni čistači, parni usisivači i visokopritisni čistači sa vrućom vodom) i hemijska dezinfekcija (ručna dezinfekcija, sistemi za raspršivanje, mašine za raspršivanje i usisavanje kao i perači na bazi kompresije).

Imajući ovo u vidu, Kragujevac i ceo region sada postaju takozvani regionalni “hub” kompanije Kärcher u kojem ćete imati priliku da vidite sve najbolje iz ponude mašina i uređaja za čišćenje i održavanje. U novootvorenom Kärchercentru u Kragujevcu možete dobiti sve ono što ovaj brend nudi, ili kako kažu iz ove kompanije: “U kragujevac stiže kompletno Kärcher iskustvo – asortiman najkvalitetnijih i kompletnih rešenja iz segmenta čišćenja i mesto za konsultacije. U ovaj divan grad i kraj stiže prava Kärcher Experience Zona!”.

Kärcher je porodična kompanija koja već dugi niz godina posluje prema najvišim standardima i razlikuje se od drugih po kvalitetu i inovacijama i važi za vodećeg ponuđača efikasnih sistema za čišćenje koji čuvaju resurse i otvaranje regionalnog centra ovog brenda u Kragujevcu predstavlja veliku stvar, kako za taj grad, tako i za ceo region.