Tražite najbolji način da (prijatno) iznenadite voljenu osobu? Nova haljina, nakit, možda čak čizme ili bunda? "Ma da l’ ste ludi, pa otkud mi tol’ke pare", kao da vas čujemo. Kad već niste pri novcu, zaboravite onda i na cveće i bombonjere, i kupite za svoj dom nešto potrebnije. A kada je reč o lepšoj polovini, kako bi bilo da je obradujete time što ćete nešto uraditi po kući?

Kompanija Samsung i njen distributer za Srbiju Stav organizuju takmičenje za sve muževe državljane Srbije. Takmičari će se nadmetati u brzom usisavanju, a trke će se održavati tokom novembra i decembra u boljim prodavnicama bele tehnike širom zemlje. Svaki učesnik trke dobija 10% popusta na sve Samsungove usisivače u prodavnici, a pobednik će dobiti model usisivača SC4320 na poklon. Pa posle kad dođete kući, lepo pokažete zbog čega ste bili najbrži i u rekordnom roku pospremite kuću. A vaša žena blista od zadovoljstva.

P.S. Dok budete usisavali u prodavnici, osvrnite se oko sebe – tu negde u okolini vas čeka još jedna specijalna Samsung ponuda – klima uređaj i LCD televizor po zajedničkoj, jedinstvenoj promotivnoj ceni. Žena će da vas obožava. šta da vam kažemo.