Timberland poručuje ljudima da bi trebalo da izađu napolje i misle na budućnost.

Svoju akciju su nazvali “Priroda treba heroje” a organizuju je zajedno sa zajednicama iz Čikaga, Londona, Šangaja i Beograda gde smo zajedno sadili drveće.

Sada je snimljen i kratak film za ovu kampanju gde se strast prema prirodi ogleda u umetnosti, modnom dizajnu, boravku u prirodi.

Flock Together organizacija za posmatranje ptica iz Londona bori se za obnovu prirode, obnavljanje zelenih površina, boravkom u zdravoj sredini. Svojom aktivnošću podstiče ljude da se uključe u ekološke projekte koji imaju za cilj otkrivanje blagodati prirode. Pored brige o zaštiti fizičkog zdravlja brinu i o mentalnom zdravlju, imaju i predavanja za mlade kako očuvati okruženje. Tu se dele ideje i sklapaju prijateljstva, Priroda je za svakoga, poručuju u ovoj organizaciji.

Mural Moves iz Čikaga okuplja umetnike koji podstiču zajednicu da se kroz umetnost okrenu prirodi i njenoj zaštiti. Svaki projekat je jedinstven i poseban sa ciljem da ožive zapuštene gradske četvrti i povrate zelene površine. Moglo bi se reći da je to kreacija čoveka kroz kreaciju prirode. Svaki njihov projekat je prilika za sve zainteresovane da izađu i podele svoju priču.

Garqon by Garqon je modni brend kineskog modnog dizajnera Dayun Tang koji kombinuje održivu praksu sa progresivnim dizajnom. A sve to je upućeno mladima i odraslima u želji da se okrenu lepoti prirode i njenom negovanju. Ovaj umetnik je majstor za pravljenje tkanina od reciklirane plastike.

Zajedno možemo da pomerimo svet napred, kaže se u Timberland kampanji. Vreme je za povezivanje ističe se a počinje se od kuće a zatim raste i raste. Upoznajte zajednice koje pokreću svet napred i otkrijte kako možete da se uključite.

Bravo za akciju.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime