U okviru svoje kampanje “Cities of the world”, Heineken je okupio šest različitih kultura i atmosfere Njujorka, Londona, Amsterdama, Berlina, Šangaja i Rio de Ženeira, i to u centru Beograda! Ekskluzivna „Heineken: Open Your City“ žurka otkrila je jedinstvene tajne šest svetskih metropola i donela nesvakidašnji doživljaj  brojnim gostima.

Jedinstveno Heineken iskustvo okupilo je mnogobrojne poznate ličnosti različitih profesija, a među njima našli su se saksofonista Nikola Demonja, grafički dizajner Slavimir Stojanović, maneken Vladimir Vuksanović, glumac Bojan Perić, fotograf Nikola Babić i mnogi drugi, a za dobru atmosferu zaduženi su bili DJ Goran Starčević i Dada Selectah. Osim što su svi uživali u najfinijem ukusu Heineken piva, složili su se u jednom, a to je da Beograd svojim spojem originalne zabave i kulture, te mističnošću i avanturom koju nudi, stoji rame uz rame sa najvećim svetskim metropolama.

Heineken kampanja  „Cities of the world“ ima za cilj da inspiriše ljude da promene svoje ustaljene navike, kako bi otkrili nešto novo, ali i otključali tajne gradova u kojima žive.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime