Daleke 2002. godine u Srbiji je otvoren prvi strani hipermarket i to upravo Super Vero na Novom Beogradu. Tim povodom, ovogodišnji tradicionalni Grčki mesec ujedno postaje i rođendanski. Kupovinom grčkih proizvoda sniženih do 20% možete osvojiti letovanje za dve osobe na nekom od grčkih ostrva u hotelu sa 5 zvezdica.

Ovaj mesec je sav u duhu mora, ukusne hrane i plovidbe, zbog čega će svi kupci moći da osete mediteran i energiju Grčke u Super Vero hipermarketima. Enterijer Super Vera će biti obogaćen mnoštvom motiva iz Grčke, a scenografija sa prizorima sa grčkih ostrva je tu da upotpuni atmosferu, ali i da podstakne nagradni konkurs koji se organizuje u saradnji sa Mediteraneo agencijom, specijalizovanom za grčka ostrva. Sve što treba da uradite jeste da se fotografišite ispred nekog od foto-pejzaža, postavite fotografiju na svom otključanom instagram nalogu uz opis kako bi izgledala vaša idealna plovidba brodom, kupite grčke proizvode snižene do 20% u vrednosti od 1000 dinara (na jednom računu) iz lifleta „Plovimo zajedno već 20 godina“ i sačekate proglašenje najkreativnijeg odgovora do 15. jula 2022.

Bitno je samo da sačuvate račun kao dokaz o kupovini. Detaljna objašnjenja pravila nagradnog konkursa su na ovom linku, odnosno na sajtu www.supervero.rs .

Više od 400 grčkih proizvoda

U redovnoj ponudi Super Vera se nalazi više od 400 grčkih proizvoda, zbog čega je omiljena destinacija zaljubljenika u mediteransku kuhinju. U toku juna će na sajtu biti objavljeni recepti omiljenih grčkih specijaliteta čije originalne sastojke možete kupiti u Super Veru. A pre nego što i sami postanete majstori za spremanje ukusnih grčkih zalogaja, neke od njih možete probati na odeljku za gotova jela.

Omiljeni suveniri iz Grčke su možda češće hrana nego školjke. Zgodno je znati da se sve što turisti donose s putovanja i vole da jedu na letovanju može naći i u Super Veru. Bilo da je u pitanju maslinovo ulje, mlečni proizvodi poput kozjeg čokoladnog mleka ili grčkog tipa jogurta, Caprice ili drugi slatkiši, peciva, borov med, vina, slatko i, naravno, masline, Super Vero je uvek tu da vam omogući da doživite Grčku u njenom najkvalitetnijem i najukusnijem izdanju. Tu su još i grčka kafa, sokovi, čaj od šafrana (grčkog ljubičastog zlata) i sočno grčko voće i povrće.

Jedan od omiljenih grčkih brendova je i Monoxilitis. Reč je o proizvodima sa Svete Gore, od tamjana, manastirskog vina, džema i meda do maslinovog ulja i drugih prehrambenih artikala vrhunskog kvaliteta. Proizvodi su gajeni u nezagađenim prirodnim predelima, što im daje posebnu vrednost.

Zato, dok traje jun, ne propustite da posetite Super Vero i odaberete grčke proizvode uz zvuke grčke muzike koja će biti u marketima tokom celog meseca

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime