U Beogradu je danas otvoren najveći tržni centar na Balkanu – Tržni centar Ušće. Od ranog jutra su posetioci čekali svečano otvaranje nadajući se popustima. U šoping centar Ušće je uloženo 150 miliona evra, a na površini od 130.000 kvadratnih metara nalazi se 150 prodavnica, bioskop, kuglana, igraonica i restorani. “Činjenica da je sve rasprodato u smislu prostora je veoma dobar signal. Treba videti ekonomiju u dinamici stvari, treba poželeti uspeh svima koji nešto pokreću. Dobro je da ovaj šoping mol uspe”, rekao je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić otvarajući šoping centar Ušće.  

Sigurno se pitate šta ovaj tržni centar pruža, a što već nema u Delta Sitiju, na primer? Pre svega, bliži je centru grada, a kada je lepo vreme možete se i prošetati – potrebno je samo da prepešačite Brankov most. U centar vode tri pešačka ulaza iz Bulevara Nikole Tesle, Bulevara Mihaila Pupina, i od Ušća.
 
Zatim, tu su neke, za Srbiju, nove robne marke: J.Lo, Glou, Attrativi, Guess Jeans, Koton, Marrela, Roy Robson, Lollipops… U prodavnicama XYZ moći ćete da kupite modele iz najnovijih kolekcija modnih kuća Armani Jeans, Just Cavalli, Cerruti, D&G, Zehna, Exte, Boss…
 
Ono što ovaj tržni centra odvaja od sličnih u gradu su i prodavnice obuće – ima ih zaista dosta: Graffiti, Stiefelkonig, Brown Shoes, Nursace… kao i dobra ponuda garderobe, obuće i opreme za decu.

Izvor: B92, Mondo

1 KOMENTAR

Comments are closed.