Kratki film "AIDS je masovno ubistvo" u kojem Adolf Hitler konzumira seks bez zaštite snimljen je povodom ovogodišnjeg obeležavanja 1. decembra – Svetskog dana protiv ove bolesti. Korišćenje nacističkog diktatora i zločinca u reklamnom spotu naravno treba da uplaši ljude i poruči im da uvek koriste kondome. Reklamu je snimila nemačka marketinška agencija Comitee, a izazvala je čitavu histeriju širom sveta. Jedni je pljuju i pozivaju na njenu zabranu i zatvaranje autora, a drugi smatraju da je odlična. Šta vi mislite?

3 KOMENTARI

  1. Ili ANTOM PAVELICEM, onim sto ubi 800.000 ljudi u NDH…

    A te reklame i ostale budalastine – pa zar neko zaista misli da ZELI dase nadje lek ?? Za ODABRANE lek postoji, dok Afrika moze da umre polako. Sta od ovih kampanja ima AFRIKA ???? nista.

    Ogromna lova, farmaceutska mafija, siromasni ce da umiru do Armagedona.

  2. ahaha, ja se izvinjavam, ali ne razumem ove komentare?! Naravno da su uzeli Hitlera kao ipak “najautenticnijeg” i najpopularnijeg masovnog ubicu…ili kako vec da ga opisem…a i najblizeg nasem vremenu! Drugo, to je uradila nemacka firma! Zamisli sta bi im rekli Francuzi da su uzeli Napoleona…a milosevic, hahah, on je niko i nista za Hitlera, a i za svet uopste (naravno da ne govorimo o pojedinacnim slucajevima, nego o brojkama, nazalost)! Trece, ili koje vec, za ovu konkretnu stvar, hitler i AIDS, nebitna je farmaceutska mafija, mislim to je posebna prica koju niko ne osporava…i kakva je to budalastina oko zatvaranja autora – ta prica mi je na nivou autoritarnih drustava… Dakle, ideja je ok, mislim ako ne ulazimo u raspravu da je hitler ubijao kako je hteo, a ovde ti imas odgovornost i nacin da se zastitis…i blabla, ima mnogo podnivoa ove price! Evo jednog, mozda su bas nemci uzeli bas njega jer se oni imaju kompleks zbog cele te price i oni se jadni i dalje izvinjavaju za zlocine hitlera…mislim sumnjam da je to deo price, al eto…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime