Home Bizz Buzz Samsung Galaxy Z serija se vraća i od nje se ne može pobeći: „Pridruži se Flip strani“, 2. sezona

Samsung Galaxy Z serija se vraća i od nje se ne može pobeći: „Pridruži se Flip strani“, 2. sezona

0
Samsung Galaxy Z serija se vraća i od nje se ne može pobeći: „Pridruži se Flip strani“, 2. sezona
Samsung-Galaxy-Z

Samsung Electronics je objavio novi globalni film u okviru kampanje „Pridruži se Flip strani“ sa informacijama za novu generaciju Galaxy uređaja, čije se predstavljanje očekuje tokom ovom meseca na događaju Galaxy Unpacked 2023.

Oslanjajući se na prvi film „Pridruži se Flip strani“, koji je objavljen prošlog septembra, novi video u okviru kampanje nastavlja sa istom temom i poziva ljude da se prepuste svom oduševljenju inovacijama. Na zabavan i razigran način, film prikazuje jedinstvene načine na koje sklopivi telefoni mogu da se koriste i kako ovi uređaju menjaju sve ono što korisnici znaju o običnom pametnom telefonu. Naglasak je na pretpostavljenim preprekama sa kojima se ljudi suočavaju kada žele promenu, uprkos ubedljivim prednostima koje vide na drugoj strani. Samsung kroz ovu kampanju poziva korisnike da promene uobičajene navike i uživaju u novom i jedinstvenom iskustvu korišćenja sklopivih telefona.

„Sklopivi telefon nije samo uređaj – to je način razmišljanja, način života. To je nov i otvoren svet gde bolje iskustvo čeka one koji su spremni da pređu granicu poznatog i probaju nešto novo“, izjavila je Sonja Čeng, potpredsednica za brend marketing u diviziji za mobilne uređaje kompanije Samsung Electronics. „Uz Galaxy Z seriju, Samsung nudi inovacije koje prkose normama, redefiniše ono što pametan telefon može i prelazi granice uobičajenog kako bi zakoračio u nov svet iskustva.“

Pogledajte film za 2. sezonu kampanje „Pridruži se Flip strani“ na linku dole i pratite kako Samsung pomera granice inovacija uz najpažljivije osmišljeno mobilno iskustvo do sada, na Galaxy Unpacked događaju 26. jula u 13h, uživo na Samsung.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here