Reklamijada

Veče reklama na Ekonomskom fakultetu

Marketing radionica Ekonomskog fakulteta i ove ove godine organizuje veče posvećeno reklamama – Reklamijadu, na kojoj se svakog decembra već šesti put za redom prikazuju najinteresantnije i najkreativnije domaće i strane reklame. Ovogodišnja Reklamijada će se održati 25.i 26.decembra u najvećem amfiteatru Ekonomskog fakulteta – A1 sa početkom u 20.00 sati.

Reklamijada je manifestacija humanitarnog kraktera pa će sav novac od prodatih ulaznica biti poklonjen mališanima iz ’Specijalne osnovne škole-Novi Beograd’. Marketing radionica je 2004. godine uputila pomoć deci sa Kosova, 2005. godine od novca je kupljen medicinski aparat za šesto odeljenje Infektivne klinike, na kome su smešteni oboleli od AIDS-a, dok je 2006. godine sav prihod bio poklonjen Prihvatilištu za urgentnu zaštitu zlostavljane dece u Beogradu. Donacija je 2007. godine bila namenjena Udruženju studenata sa hendikepom.
 
Karte se po ceni od 100 dinara prodaju od 18.-26. decembra na međuspratu Ekonomskog fakulteta u periodu od 11-15h, a mogu se kupiti i pre početka obe večeri Reklamijade. Sponzori ovogodišnje Reklamijade su Vip kao generalni sponzor, Pepsi kao zvanično piće, Eklipsa i Ekonomski fakultet.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *