Discord je popularna komunikacina platforma stvorena imajući na umu igrače. Platforma se, međutim, razvila i proširila svoj domet izvan igara na druge industrije, uključujući poslovanje.

Ova aplikacija je sada među najpopularnijima, a lako je shvatiti zašto. U ovom postu proverićemo prednosti korišćenja Discorda u poslovanju.

1. Poboljšana saradnja i komunikacija

Discord nudi niz opcija koje timovima ili osoblju olakšavaju saradnju i komunikaciju. Platforma omogućava korisnicima stvaranje različitih kanala za različite projekte, što olakšava organizovanje razgovora. Korisnici takođe mogu stvoriti privatne kanale za osetljivu komunikaciju, a platforma nudi glasovne i video pozive u stvarnom vremenu, što saradnju na daljinu čini besprekornom. Ove funkcionalnosti su potrebne svima u timu.

2. Povećana produktivnost

Discordov chat i glasovni kanali osmišljeni su kako bi korisnici ostali angažovani i fokusirani. Dizajn platforme omogućava komunikaciju u stvarnom vremenu i minimalizuje ometanja, što olakšava zajednički rad članova tima i postizanje njihovih ciljeva. Dodatno, integracija platforme s drugim alatima za produktivnost, kao što su Trello i Asana, omogućava timovima da efikasnije upravljaju svojim projektima. Dakle, ako članovi vašeg tima još uvek ne znaju kako koristiti discord na huawei-u ili bilo kojem drugom pametnom telefonu, vreme je da sada naučite.

3. Poboljšana korisnička podrška

Još jedna stvar u vezi s Discordom je da je izvrsna platforma za firme koje žele poboljšati svoju korisničku podršku. Platforma omogućava preduzećima stvaranje kanala podrške, gde klijenti mogu dobiti pomoć u stvarnom vremenu od timova za podršku svojim potrošačima. Osim toga, opcije platforme za glasovne i video pozive olakšavaju timovima za podršku da ponude personalizovanu pomoć korisnicima.

4. Isplativo

Discord je jeftina komunikaciona platforma koja je idealna za kompanije koje žele smanjiti troškove. Firme mogu kreirati onoliko kanala koliko žele bez dodatnih troškova jer je korišćenje platforme besplatno. A kako se Discord integriše s drugim alatima za produktivnost, firme mogu upravljati svojim projektima i interakcijom na jednom mestu, bez potrebe za višestrukim pretplatama.

5. Prilagodljiv

Još jedna prednost Discorda je to što je vrlo prilagodljiv, što ga čini idealnim za firme koje traže platformu koja odgovara njihovom brendu. Korisnici mogu prilagoditi svoje profile i kreirati svoje korisnike prepoznatljivim marketinškim elementima robne marke poput logotipa, boja i emojija. Ova opcija stvara jedinstveno i personalizirano iskustvo koje jača identitet robne marke.

6. Poboljšana sigurnost

Što se tiče dobre sigurnosti, Discord je takođe dobra opcija. Ima jake sigurnosne karakteristike, što ga čini odličnim forumom za firme koje treba da zaštite svoje razgovore i podatke.

Za glasovne pozive platforma koristi end-to-end enkripciju, a podaci se snimaju na sigurnim poslužiteljima. Firme mogu kontrolisati ko se može pridružiti, a administratori mogu postaviti dopuštenja za upravljanje time ko ima pristup određenim kanalima. Ova funkcionalnsot ukazuje da je aplikacija doista prikladna za preduzeća i kompanije.

7. Poboljšano zapošljavanje

Discord je sjajna opcija za brendove koji žele da zaposlei nove zaposlene. Firme mogu komunicirati sa potencijalnim kandidatima putem chata i glasovnih kanala platforme, a podržava i intervjue u stvarnom vremenu. Pplatforma omogućava firmama da istaknu svoju marku i kulturu, što može privući kvalifikovane kandidate. Osim toga, ovom je aplikacijom lako upravljati, što je čini prikladnijom za ljude koji traže novi posao ili konekcije.

Na kraju

Na kraju, Discord je komunikaciona platforma koja pruža brojne prednosti.

Opcije platforme o kojima smo pisali najvažnije su stvari koje ne biste trebali zanemariti. Uz sve ove prednosti, firme mogu koristiti Discord kako bi postigle svoje ciljeve i ostale konkurentne u svojim industrijama.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime