U ponedeljak 24.12.2012., Hotel Metropol Palace je u sklopu svojih društveno odgovornih aktivnosti donirao SOS Dečijem selu Dr. Milorad Pavlović u Sremskoj Kamenici 90 paketa kuhinjske opreme. Ovo je prvi događaj u planiranoj dugoročnoj saradnji između hotela i dečijeg sela.

Paketi za štićenike doma se sastoje od plitkih tanjira, činija za supu, poslužavnika, tanjirića i časa. Deci su pokloni uručeni direktno od strane generalnog direktora hotela gospodina Gerasimosa Perdikarisa. Okupljenima kojih je bilo oko 80, a koji su uglavnom bili štićenici doma  su se obratili direktorka dečijeg sela Milena Vasić Stupar i direktor hotela Metropol Palace Gerasimos Perdikaris.

Milena Vasić Stupar se zahvalila brojnim donatorima koji svake godine izdvajaju vreme i sredstva da pomognu dečijem selu, a posebno hotelu Metropol Palace koji je ove godine po prvi put postao donator.

Direktor hotela Gerasimos Perdikaris započeo je obraćanje rečima “Ovo je za mene jedno posebno iskustvo i saosećam sa vama duboko.” Poželeo je mališanima uspešnu godinu i istakao važnost obrazovanja i učenja. “Želja nam je da ovo postane dugoročna saradnja. Nadamo se da ćemo u sledećoj godini biti u prilici da organizujemo neko dešavanje u hotelu, gde bismo okupili sve mališane iz sela” rekao je okupljenima direktor hotela za kraj.

Štićenici doma su priredili prazničnu predstavu kojom su zabavili i razgalili sve okupljene. Aplauz je dugo trajao a publika je salu napustila u sjajnom raspoloženjum, a mališani sa rukama punim paketića.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime