Postanite Fly Fly Academy stjuard ili stjuardesa
Bizz Buzz

Postanite Fly Fly Academy stjuard ili stjuardesa

Spojite lepo i korisno i zaradite putujući

Postanite Fly Fly Academy stjuard ili stjuardesa

Ako ste zaljubljenik u putovanja i uživate u upoznavanju različitih svetskih kultura i metropola, Fly Fly Akademija pruža vam idealan način da spojite lepo, korisno i zaradite putujući. Fly Fly Akademija je prvi privatni obrazovni centar u regionu za obuku stjuarda i stjuardesa, a bavi se i obrazovanjem kadrova iz različitih oblasti avio industrije, uz najviše standarde kvaliteta koje propisuje Evropska asocijacija i poseduje licencu Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije. Akademija obezbeđuje kvalitetno obrazovanje stručnih kadrova, koje je osmišljeno u skladu sa aktuelnim potrebama tržišta. Diploma kabinskog osoblja Fly Fly Akademije predstavlja validnu potvrdu znanja, veština, vrednosti i iskustva stečenih tokom obuke, i svakome ko je poseduje obezbediće znatnu prednost u odnosu na ostale kandidate prilikom apliciranja za posao.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj dinamičan poziv uz koji možete obići ceo svet, potrebno je da imate završenu srednju školu, najmanje 18 godina, osnovne plivačke sposobnosti, kao i znanje engleskog jezika, koje će biti provereno na prijemnom testu (nivo B1). Ovaj test engleskog jezika ujedno je i eliminacioni, tako da kandidati koji ne polože ovaj ispit ne ostvaruju pravo upisa obuke. Nastava se sastoji iz teorijske i praktične obuke, traje šest nedelja, i to svakodnevno, osim vikendom. Praktična obuka kao deo nastave izvodi se na simulatorima realnih životnih situacija (poligon za gašenje požara, bazen, avion itd.) Po završetku obuke kandidati polažu završne ispite iz svih predmeta, nakon čega dobijaju diploma za Kabinsko osoblje, kao i preporuke za zapošljavanje u svim svetskim avio kompanijama.

Jedna od najvažnijih lekcija za buduće kabinsko osoblje odnosi se na njihovu sposobnost da u datom trenutku, poput psihologa, analiziraju putnike na letu. Upravo iz tog razloga svi polaznici na Fly Fly Akademiji uče kako treba da se ponašaju i kakve mere da preduzmu u kriznim situacijama. Pored toga, u toku nastave, polaznici akademije pohađaju i predmete kao što su Osnove preživljavanja, Komunikacija kabinskog osoblja zajedno sa engleskim jezikom za kabinsko osoblje, Postupanje sa putnicima, Nadzor putničke kabine, Ljudski faktor – kako treba da se obraćaju i kakav stav treba da imaju prema putnicima. Posao stjuardese neretko se nepravedno karakteriše i svodi na needukovane i primitivne komentare, a zapravo je jedan veoma odgovoran, zanimljiv i dinamičan posao.

Sve informacije možete dobiti na web stranici www.flyflyacademy.com, a svi zainteresovani mogu se prijaviti za prijemni ispit u prostorijama centra za obuku u Yu Biznis Centru, Bulevar Mihajla Pupina 10v/110, radnim danima od 9 do 17 časova, ili putem mail-a office@flyflyacademy.com. Prilikom prijavljivanja za konkurs potrebno je da sa sobom imate kopiju lične karte, kopiju diplome o završenoj srednjoj školi, i dokaz o uplati administrativnih troškova polaganja prijemnog ispita u iznosu od 3.000 din.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Bizz Buzz

Više uBizz Buzz

Veridba pored mora je uvek dobra ideja  %Post Title

Veridba pored mora je uvek dobra ideja

Čak i kada on nema prsten

Domino Magazin 17.08.2018
Samsung skraćuje vreme  %Post Title

Samsung skraćuje vreme

Kada je najptrebnije

Domino Magazin 15.08.2018
Kampanja koju će shvatiti samo roditelji  %Post Title

Kampanja koju će shvatiti samo roditelji

Surova realnost roditeljstva

Domino Magazin 13.08.2018
Bella Thorne za PETA poziva na bojkot  %Post Title

Bella Thorne za PETA poziva na bojkot

STOP za maltretiranje životinja

Domino Magazin 09.08.2018
Orbit pomaže u nezgodnim situacijama  %Post Title

Orbit pomaže u nezgodnim situacijama

I biće dovoljno za sve

Domino Magazin 08.08.2018
Bombastična reklama za Citroën  %Post Title

Bombastična reklama za Citroën

Sačuvaće vas da ne pogrešite

Domino Magazin 06.08.2018
Reklama samo za one iskvarene mašte  %Post Title

Reklama samo za one iskvarene mašte

U Norveškoj priroda prodaje sve a ne seks

Domino Magazin 01.08.2018
Zbog ovog se ide u zatvor u Rusiji  %Post Title

Zbog ovog se ide u zatvor u Rusiji

Gej propaganda

Domino Magazin 31.07.2018
Zanimljiva kampanje za Playland  %Post Title

Zanimljiva kampanje za Playland

Zabavni park za sve navučene na društvene mreže

Domino Magazin 30.07.2018
Samsung upropastio Apple PONOVO  %Post Title

Samsung upropastio Apple PONOVO

Kampanja za S9 ubada prst u oko

Domino Magazin 26.07.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.