Slika: Postanite Fly Fly Academy stjuard ili stjuardesa
Bizz Buzz

Postanite Fly Fly Academy stjuard ili stjuardesa

Spojite lepo i korisno i zaradite putujući

Postanite Fly Fly Academy stjuard ili stjuardesa

Ako ste zaljubljenik u putovanja i uživate u upoznavanju različitih svetskih kultura i metropola, Fly Fly Akademija pruža vam idealan način da spojite lepo, korisno i zaradite putujući. Fly Fly Akademija je prvi privatni obrazovni centar u regionu za obuku stjuarda i stjuardesa, a bavi se i obrazovanjem kadrova iz različitih oblasti avio industrije, uz najviše standarde kvaliteta koje propisuje Evropska asocijacija i poseduje licencu Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije. Akademija obezbeđuje kvalitetno obrazovanje stručnih kadrova, koje je osmišljeno u skladu sa aktuelnim potrebama tržišta. Diploma kabinskog osoblja Fly Fly Akademije predstavlja validnu potvrdu znanja, veština, vrednosti i iskustva stečenih tokom obuke, i svakome ko je poseduje obezbediće znatnu prednost u odnosu na ostale kandidate prilikom apliciranja za posao.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj dinamičan poziv uz koji možete obići ceo svet, potrebno je da imate završenu srednju školu, najmanje 18 godina, osnovne plivačke sposobnosti, kao i znanje engleskog jezika, koje će biti provereno na prijemnom testu (nivo B1). Ovaj test engleskog jezika ujedno je i eliminacioni, tako da kandidati koji ne polože ovaj ispit ne ostvaruju pravo upisa obuke. Nastava se sastoji iz teorijske i praktične obuke, traje šest nedelja, i to svakodnevno, osim vikendom. Praktična obuka kao deo nastave izvodi se na simulatorima realnih životnih situacija (poligon za gašenje požara, bazen, avion itd.) Po završetku obuke kandidati polažu završne ispite iz svih predmeta, nakon čega dobijaju diploma za Kabinsko osoblje, kao i preporuke za zapošljavanje u svim svetskim avio kompanijama.

Jedna od najvažnijih lekcija za buduće kabinsko osoblje odnosi se na njihovu sposobnost da u datom trenutku, poput psihologa, analiziraju putnike na letu. Upravo iz tog razloga svi polaznici na Fly Fly Akademiji uče kako treba da se ponašaju i kakve mere da preduzmu u kriznim situacijama. Pored toga, u toku nastave, polaznici akademije pohađaju i predmete kao što su Osnove preživljavanja, Komunikacija kabinskog osoblja zajedno sa engleskim jezikom za kabinsko osoblje, Postupanje sa putnicima, Nadzor putničke kabine, Ljudski faktor – kako treba da se obraćaju i kakav stav treba da imaju prema putnicima. Posao stjuardese neretko se nepravedno karakteriše i svodi na needukovane i primitivne komentare, a zapravo je jedan veoma odgovoran, zanimljiv i dinamičan posao.

Sve informacije možete dobiti na web stranici www.flyflyacademy.com, a svi zainteresovani mogu se prijaviti za prijemni ispit u prostorijama centra za obuku u Yu Biznis Centru, Bulevar Mihajla Pupina 10v/110, radnim danima od 9 do 17 časova, ili putem mail-a office@flyflyacademy.com. Prilikom prijavljivanja za konkurs potrebno je da sa sobom imate kopiju lične karte, kopiju diplome o završenoj srednjoj školi, i dokaz o uplati administrativnih troškova polaganja prijemnog ispita u iznosu od 3.000 din.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Bizz Buzz

Više uBizz Buzz

Proverite da li dobro čujete

Evo ovde

Domino Magazin 15.12.2017
Smrt ima svoj Instagram profil

A vodi ga Vlada Novog Zelanda

Domino Magazin 14.12.2017
Najgora reklama za plus size odeću IKAD

Koja nije dobro prošla

Domino Magazin 13.12.2017
Neke životinje su tretirane kao đubre

Ali to će se promeniti

Domino Magazin 12.12.2017
Zašto su ove torbe tako ljute?

Zato što ste ih ostavile same na aerodromu

Domino Magazin 11.12.2017
Zanimljiva ali previše komplikovana kampanja

Moraćete da razmislite malo

Domino Magazin 08.12.2017
Reklama koja podseća da IGRATE LOTO

Groznica je svuda

Domino Magazin 07.12.2017
Super kampanja iz Albanije

Ovi omraženi simboli odlaze u daleku istoriju

Domino Magazin 06.12.2017
Reklamijada 2017 na Ekonomskom fakultetu

Najbolje reklame na Game of emotions

Domino Magazin 05.12.2017
Finska slavi 100 godina nezavisnosti i jako su srećni zbog toga

A tu je i ova divna kampanja

Domino Magazin 04.12.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.