Britanska Nacionalna služba za zdravstvo je napravila ovu interaktivnu kampanju za tinejdžere na Youtube kako bi ih motivisala da koriste kondome. Gledaoci mogu da odaberu svoju radnju, a filmovi su napravljeni kako bi im objasnili da je za njih bolje da nabave kondome.

 

Sve bi bilo ok, da roditelji i udruženja za zaštitu dece nisu ove spotove ocenili kao čistu pornografiju. “Strašno je neodgovorno na ovakav način prikazati bludničenje mladih žena koje su tretirane kao seksualni objekti. Onda se muškarcima ukazuje da su napravili dobar izbor samo jer su koristili kondom”, kaže direktor udruženja Family and Education Trust Norman Wells.

Šta vi mislite da li bi ovu kampanju trebalo zabraniti?

9 KOMENTARI

  1. Glupi Englezi!!! (Britanci,ajd’ da preciziramo).Po meni je mnogo bolje ovako mladima skrenuti paznju nego da neki nadrkani doktor sa kravatom i Londonskim akcentom tupi o tome da li treba koristiti kondom (naravno da treba)…

  2. @ nole

    Ko tu pominje veze?Klinci od 15-20 retko da su u vezi,ali im je nazalost sasvim normalno da se kresnu sa nekim ko im se u tom momentu svidi,ili nabacuje…Ne prave pitanje…To je tuzna i surova stvarnost.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime