Bizz Buzz

Policija rasterala polugole devojke

Zabranjen “goli šoping” u Londonu

Policija rasterala polugole devojke

"Policija je u severnom delu Londona naredila grupi od pedesetak polugolih devojaka da se upristoje i pokriju nečime", mogla bi da glasi novinska vest. Ono što iz nje ne biste doznali je zašto su se devojke uopšte svlačile, kao i šta to londonska policija ima protiv malo golotinje.

Naravno, devojke nisu ni protiv čega protestvovale, već su, kao pomni pratioci modnih trendova, pokušavale da osvoje po koji komad besplatne odeće. Naime, novootvorena prodavnica "Joy" je objavila da će na dan otvaranja davati odeću besplatno za prvih 25 osoba koje se pojave samo u donjem vešu. Najupornije devojke su još od 9 ujutro dreždale polugole ispred prodavnice koja se otvarala u podne, samo da bi nabacile još koju krpicu, i bile su ozbiljno razljućene kada im je policija pokvarila posao.

"Oni krše moja prava", bila je besna dvadesetsedmogodišnja Aiden Dowers. "Postoje mesta gde mogu da idem samo u donjem vešu – to je kao da sam otišla na plažu", kaže Dowers, a njena koleginica iz reda Chloe Zumeris dodaje: "Ovo nije ništa gore od onoga što radi David Becham – naprotiv".

Kako god, policija je rasturila zabavu, iako je "Joy" slične prodaje obavljala širom Engleske: "Mislim da je policija ovde pokazala izuzetan nedostatak smisla za humor, jer je ovo jedino mesto na kojem nam nisu dozvolili ovakvu promociju", kaže Maureen O’Brien, jedan od direktora "Joy-a".

Ipak, osamdesetogodišnji Ronald Lee je bio besan: "Nisam imao pojma šta se dešava, samo sam krenuo u svoju svakodnevnu šetnju, kada sam naleteo na njih. Sramota!"

A sada se zamislite, da li bi ovako nešto uopšte bilo moguće u našim prodavnicama? Od načina promocije, pa na dalje – možete li da zamislite neku vašu drugaricu da mirno stoji u redu u donjem vešu i čeka otvaranje, a ama baš niko joj ništa ružno ne dobacuje sa strane (u najmanju ruku)?

Komentari (3)

3 Komentara

 1. mila

  30.09.2009at9:36 pm

  …garantujem da se MNOGI u Srbiji ne bi bunili, kao za “POVORKU PONOSA”…

 2. Mića

  01.10.2009at12:30 pm

  Hehehe, za ovo se normalni muskarci ne bi bunili 😀

  Ali da je to bio letnji period i da su nosile kupace kostime osim donjeg vesa, koji se razlikuje samo u texturi, ne i u povrsini koju prekriva, onda bi sve bilo ok…

  Pored toga, onaj osamdesetogodisnjak mora da je neki fag – furundzija ili OOOOOOOOGROMAN licemer, jer se u suprotnom sigurno nije zgadio na prizor mladih lepotica u donjem vesu.

  Pa dobro, osim ove sa tetkom na prvoj slici…

 3. Aleksandar

  01.10.2009at12:38 pm

  Mislim da je u pitanju jedno veliko ponižavanje ljudskog dostojanstva. A, kada izgubimo dostojanstvo, šta je to što će govoriti o našoj ličnosti. Ova šaka jadnica upućuje poruku-spremne smo na SVE zarad bednih krpica.

Ostavi komentar

*

 

Više uBizz Buzz

Utišajte svet oko vas

Novim JBL slušalicama

Domino Magazin 19.10.2017
Genijalna kampanja za Nissan

Nećete morati da se dovijate da bi radio

Domino Magazin 17.10.2017
Super Nike kampanja

Nećete moći da prestanete

Domino Magazin 13.10.2017
Evo kako se rade ONE stvari

Nije mnogo komplikovano zapravo

Domino Magazin 11.10.2017
Kretenska kampanja za avio kompaniju

Poručuje da platite više

Domino Magazin 10.10.2017
Ono kad IKEA stiže

Još jedna sjajna kampanja

Domino Magazin 09.10.2017
Voda itekako ubija

Baš kao i oružje, ali još gore

Domino Magazin 06.10.2017
Ponekad je važno da bude i čisto

Odlična reklama za Clorox

Domino Magazin 05.10.2017
Monstrumi u saobraćaju

Dobra reklama za Audi

Domino Magazin 04.10.2017
Šta sve može nova Toyota

Zabavna kampanjica

Domino Magazin 03.10.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.