Kancelarija za mlade grada Beograda predstavila je promo spot za Sajam praksi 2010.
 
Sajam praksi, u organizaciji Kancelarije za mlade grada Beograda, pod sloganom Početak tvoje karijere ove godine održava se  25. i 26. novembra 2010. godine u hali 5 Beogradskog sajma. Sajam praksi, nekomercijalni, niskobudžetni projekat, besplatnog karaktera i za posetioce i za kompanije, koji se održava već drugi put, okupiće preko 100 velikih preduzeća, druge privredne subjekte i organizacije spremne da mladim ljudima ponude priliku za profesionalnu praksu  i sticanje neophodnog iskustva pred početak radne karijere. Kako bi svi zainteresovani za sticanje stručne prakse došli do neophodnih informacija, na sajtu www.kancelarijazamlade.rs od 8. novembra biće dostupan spisak kompanija koje na Sajmu učestvuju i prakse koje će biti ponuđene, a pokrenuta je mogućnost postavljanja pitanja u vezi sa Sajmom.
 
Kako bi se što veći broj zainteresovanih obavestio o mogućnostima koje pruža Sajam praksi, na sajtu www.kancelarijazamlade.rs nalaze se najbitnije informacije o kompanijama koje učestvuju kao i o traženim obrazovnim profilima i drugi korisni podaci.
 
Mladima u našoj zemlji neophodna je podrška u pronalaženju mogućnosti za sticanjem prvih profesionalnih iskustava, što je pre svega osnovni cilj Sajma, koji će i ove godine mnogima pružiti mogućnost da steknu radno iskustvo u željenim kompanijma i upoznaju način funkicionisanja firmi koje pri kasnijem traženju posla predstavlja veliku prednost – izjavio je direktor Kancelarije za mlade, Kosta Andrić.

Domino Magazin će i ove godine učestvovati na Sajmu praksi. Ukoliko vas zanima praksa, dođite da se upoznate sa našim urednicima i popričate o mogućnostima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime