Carlsberg Srbija i LAV pivo, organizovali su jedan od najoriginalnijih pivskih događaja u Srbiji i regionu, koji je okupio veliki broj građana, ljubitelja piva i zabave.

Na autentičan način pružena je podrška pojavljivanju novog vizuelnog identiteta brenda i za LAV pivo, ovo je do sada jedna od najvećih i najznačajnijih promena od 1892. godine kada je osnovana pivara u Čelarevu i deo je velike kampanje koja će svim pivopijama u Srbiji doneti još mnogo nezaboravnih iznenađenja.

Jedan od najoriginalnijih pivskih događaja u Srbiji i regionu je okupio skoro 2.000 građana, ljubitelja piva i zabave. Ovaj jedinstveni događaj organizovan je sa ciljem da se na autentičan način pruži podrška novom vizuelnom identitetu brenda uz učešće što većeg broja ljudi.

Kompanija Carlsberg Srbija, nakon opsežnog istraživanja, odlučila je da vodeći brend LAV pivo potrošačima ponudi novi vizuelni identitet. Za LAV pivo, ovo je do sada jedna od najvećih i najznačajnijih promena od 1892. godine kada je osnova na pivara u Čelarevu.

Nov način komunikacije i vizuelni identitet pružiće potrošačima mnogo više od očekivanog. Novi LAV će za sve prave LAVove u srcu pokrenuti mnoga važna pitanja, učiniće momente iz svakodnevnog života lepšim i ohrabriti ljubitelje piva da “rade kako misle i žive kao lavovi!”

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime