Nike Football lansirao je kratak film – Ljubav / Mržnja kako bi obeležio i proslavio trijumf Kristijana Ronalda koga je FIFA proglasila svetskim igračem godine.
 
Osvajanjem te titule, Kristijano Ronaldo postao je drugi fudbaler koji je u istoriji FIFE uspeo da dobije sve tri prestižne nagrade u jednoj sezoni – FIFA Golden Boot Award (Zlatna kopačka), Ballon d’Or i FIFA Player of the Year Award (Fudbaler godine).
 
Kao rezultat njegovog nesvakidašnjeg talenta i uspeha, Kristijanov svaki potez na terenu je analiziran. Kristijano je uspeo da fudbalski svet podeli na dve celine – navijače koji ga naprosto obožavaju i protivnike koji ga mrze. Kristijana čak obožavaju i navijači suparničkih timova, koji potajno priželjkuju da se on priključi baš njihovom timu.
 
Za Kristijana reakcije koje se mogu opisati kao Ljubav i Mržnja ne predstavljaju problem; naprotiv, on ih svojevoljno prima k srcu i to ga čini još jačim – jačim fudbalerom i jačom osobom.
 
Film oslikava oba sveta fudbala – prikazuje navijače i njihove stavove o tome zašto Vole i Mrze Kristijana. Oni koji ga mrze to osećaju zbog njegove nadmoći na terenu. Pazite se tog Kristijana koga ćete upoznati u ovom filmu – to nije Kristijano kakvog svi dobro poznajemo.