Nagrada za Costa Coffee

Quality Food nagrada za kolač od maline i badema

Costa Coffee dobila je nagradu u kategoriji “kolači” za kolač od maline i badema. Dodela prestižne Quality Food nagrade održala se u četvrtak, 27. novembra. Istog dana Costa je bila najbolja u etničkoj studiji za najveće angažovanje u sferi društvenih problema i problema životne sredine, kako je predstavio časopis „The Times”! Sudije su ocenile kolač kao „odličan, sočan kolač sa dosta maline”. Costa je bila u konkurenciji sa ASDA Extra Special Chocolate Cake i ASDA Extra Special Victoria Sponge.
“Q” nagrada prestižno je priznanje i poznato po tome što prepoznaje izvrstan ukus prozvoda za jelo i piće, pravi razliku između istančanih nijansi ukusa, tekstura i aroma. U konkurenciji su učestvovali još mnogi poznati brendovi kao što su M&S, Waitrose, Tesco i Pret.
 
Hrana je esencijalni deo Costinog poslovanja i zato se stalno proverava, testira i istražuje kako bi lepeza ponude uvek zadovoljila ukus potrošača i pružila im baš ono što žele. Ovaj konkretni proizvod lanisran je u aprilu 2007. godine i ubrzo je postao jedan od najprodavanijih proizvoda u kafeterijama. Opisuju ga kao pandan tradicionalnom i legendarnom Raspberry Bakewell kolaču.
Costin kolač od maline i badema ima bogatu donju koru napravljenu od putera i badema. Fil se sastoji od bogatog džema od malina sa sočnim, specijalnim dodatkom badema. Na vrhu je kolač obimno posut malinovim džemom kome je dodat badem isečen na tanke listiće, koji je zatim zapečen u rerni dok ne dobije zlatno braon boju. Costa će u januaru 2009. godine sa ponosom istaći reči „pobednički i nagrađen” na etiketi kolača.

Costin brend  menadžer, Kate Cosgrove izjavila je povodom nagrade:
“Ova nagrada potvrđuje kvalitet Costinog kolača, a takođe pokreće Costinu strast i posvećenost tome da svojim potrošačima uvek pruži najkvalitetnije proizvode. Veoma sam ponosna što je jedan od naših kolača nagrađen od strane najpoznatijih eksperata u industriji. Ovaj uspeh takođe potvrđuje Costin novi brend identitet „Mi uvek pravimo bolje”.
Ovo je prva godina u kojoj su „Q” nagrade proširile izbor i uvele kategoriju kafeterija i zato je ogroman uspeh za Costu da osvoji „Q” nagradu u prvoj godini.  Taj uspeh promovisaćemo kroz sve naše proizvode u januaru 2009. i svoj uspeh ćemo podeliti sa našim potrošačima.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *