McDonald’s Srbija predstavio je „faceXpress“ foto stanicu u Ušće Shopping centru. „faceXpress“ foto stanica, koja poseduje tehnologiju detekcije lica, nalaziće se ispred McDonald’s restorana u Ušće Shopping centru od 11. do 17. maja, a nakon toga će biti premeštena u McDonald’s restoran na Terazijama, od 18. do 24. maja.

„faceXpress“ foto stanica će vas slikati ali i prepoznati emocije koristeći tehnologiju detekcije tačaka i teksture lica. Na taj način, „faceXpress“ očitava i prepoznaje raspoloženje, osoba koje se fotografišu, menja pozadine i poruke na fotografijama. Ova tehnologija koristi se u holivudskim filmovima, a zahvaljujući McDonald’su, premijerno je predstavljena u Srbiji. Posebno iznenađenje za sve goste restorana, koji se budu fotografisali, biće prikazivanje njihovih fotografija, ukoliko budu želeli, na video bilbordima ispred Ušće Shopping centra i na Terazijama. Takođe, te iste fotografije, biće im poslate na mejl, kako bi mogli da ih podele sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Oni čije fotografije osvoje najviše lajkova na oficijalnoj McDonald’s Facebook stranici, očekuju zanimljive nagrade.

Svi gosti McDonald’s restorana u Ušće Shopping centru i na Terazijama, mogu da isprobaju mogućnosti i zabave se uz „faceXpress“ foto stanicu, individualno ili sa prijateljima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime