Neverovatno realistična torta u obliku voljenog i legendarnog Nokia 3310 telefona u crvenoj boji, predstavljena je danas radi obeležavanja petog rođendana kompanije HMD, doma Nokia telefona.

HMD Global je finska kompanija koja proizvodi Nokia telefone, uključujući voljene legendarne modele kao što je Nokia 3310, ali i nove izdržljive pametne telefone, kao što je Nokia XR20 telefon koji je napravljen da izdrži sve izazove svakodnevnog korišćenja.

Za pravljenje torte u obliku Nokia 3310 telefona u njegovoj realnoj veličini bilo je potrebno 40 sati, a tortu je napravila svetski poznata umetnica i dizajnerka kolača Mišel Vibovo (Michelle Wibowo). Unutrašnjost torte je napravljena od čokoladne kore i krema od vanile, a prepoznatljivo izdržljivo kućište Nokia 3310 telefona je izrađeno od šećera. Svaki taster je isečen i oblikovan do savršenstva i dodat na kućište telefona posebno.

Kompanija HMD Global je ponovo predstavila Nokia 3310 telefon sa modernim dodacima 2017. godine, na oduševljenje Nokia fanova širom sveta. Prilagođen korisnički interfejs donosi svež izgled klasičnom telefonu, i naravno, ima sve ono što se očekuje od Nokia telefona, od baterije koja traje dugo i izdržljivog dizajna do legendarne igrice, Zmijica.

Stiven Tejlor (Stephen Taylor), direktor marketinga u kompaniji HMD Global rekao je: „Veoma smo ponosni na to šta smo sve postigli u poslednjih pet godina. Zahvaljujući našim fanovima, zaposlenima, korisnicima, partnerima i dobavljačima koji su svi imali ključnu ulogu u pružanju pomoći kako bi kompanija HMD proslavila ovu petogodišnjicu, uz još mnogo onih koje tek dolaze.”

Mišel Vibovo (Michelle Wibowo) je dodala: „Bilo mi je zadovoljstvo da jedan tako legendaran telefon pretvorim u tortu. Bilo je potrebno puno testiranja kako bi torta bila savršena ali prezadovoljna sam rezultatom.”

Za više informacija o kompaniji HMD Global, molimo posetite naš veb-sajt ovde.