LAV pivo je lansiralo još jednu inovaciju  na tržište piva – LAV Mini, novu staklenu nepovratnu ambalažu LAV piva od 0,25l. Za sada će novi LAV potrošačima biti dostupan u HoReCa kanalu, dok će se u ostalim kanalima naći u prodaji početkom 2013. godine.

LAV Mini je prvo pivo u 0,25l boci u mainstream segmentu u Srbiji. Zbog posebnog ugođaja tokom ispijanja piva i bržeg hlađenja, LAV Mini se ističe konstantnom svežinom kao glavnom prednošću. Novi LAV Mini je veoma zgodan za držanje u ruci i izuzetno je atraktivnog dizajna, što predstavlja jos jedan primer da LAV konstantno ulaže u inovativnost na tržištu piva u Srbiji.

„Naš primarni cilj je da na jedinstven način unapređujemo LAV pivo koje je brend sa dugom tradicijom u našoj zemlji. Dosledno negujemo iste vrednosti po kojima je LAV prepoznatljiv, ali uz znatno intenzivniji pristup potrošačima. LAV Mini je nastao kao inovativna kreacija, koja će na nov način komunicirati sa ljubiteljima piva i koja će LAV-u dati novu snagu. Očekujemo da će uz prednosti kao što su svežina i originalan izgled koje sa sobom nosi, LAV Mini postati novi miljenik potrošača u Srbiji“, izjavio je Igor Janković, Mainstream Marketing Manager.

Početkom letnje sezone LAV pivo je na spektakularan način pivopijama u Srbiji predstavilo svoj novi vizuelni identitet, što je bio jedan od najznačajnijih momenata u istoriji ovog brenda sa dugom tradicijom. LAV Mini je još jedan korak ka osvajanju vodeće poziciije na tržištu piva u Srbiji.

Ljubiteljima piva u Srbiji, u novoj ambalaži, biće dostupni LAV Mini svetlo pivo, Lav Mini tamno pivo i Lav Mini Twist.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime