Da umeće spajanja različitih ukusa nije razervisano samo za muškarce, moglo se videti na prvom takmičenju u pripremanju Campari koktela pod sloganom “Dame imaju prednost” u kome su glavni akteri bile pripadnice lepšeg pola. Priliku da pokaže svoje barmensko umeće imalo je deset dama koje su prošle nedelje u beogradskom Kultura Baru imale zadatak da naprave po dva koktela za pet minuta. Šestočlani žiri, ocenjivao je tehniku pripremanja pića i sam nastup učesnica, a titulu najbolje barmenke ponela je Tijana Stevic iz Novog Sada sa koktelom “Easy Life”.
 
Pri izboru pobednice veština rukovanja šejkerom nije bila presudna. Pored Campari-a kao glavnog sastojka, takmičarke su imale samo pet minuta za pripremu dva koktela sa maksimum pet dodatnih sastojka. Stručni žiri u sastavu Zdravko Brkić, Milica Smoljanić  i Raduan Rasha Hindawi ocenjivao je tehniku pripremanja koktela, ukus, miris i izgled, dok su Jelena Karakaš, Snežana Vukomanović i Marija Oskar Hofman ocenjivale nastup učesnica.
 
Uz sjajnu atmosferu i druženje, u Campari koktelima uživali su svi gosti Kultura bara koji je te večeri bio u znaku lepšeg pola.