O značaju i važnosti održavanja higijene na visokom nivou suvišno je govoriti, pogotovo u vremenu još uvek aktuelne pandemije. Kada se to kaže ne misli se samo na održavanje lične higijene već i na higijenu prostora u kom se živi. Takođe, čisto i uredno kućno i spoljno okruženje ima pozitivan efekat na osobu koja živi u istom, a prema mnogim istraživanjima jača mentalno i psihičko stanje. Stručnjaci iz kompanije Kärcher koja je ekspert na ovom polju to i potvrđuju. Sa preko 70 godina iskustva na području održavanja higijene kućnih i poslovnih prostora, čišćenja spomenika kulture, Kärcher je postavio standarde koje danas retko ko može da dostigne, a žuta boja postala je simbol za besprekorno čisto.

Briga o čistom okruženju ne bi bila potpuna ukoliko ne uključuje i brigu o životnoj sredini. Nama je jako važno da to spojimo u sve naše proizvode i sigurni smo da ćemo u najskorijoj budućnosti našim kupcima ponuditi još bolja rešenja koja će biti u skladu sa novim najavljenim eko merama i propisima. – poručuju iz kompanije Kärcher.

Svako ko je prisutan u industriji čišćenja i održavanja zna koliko kompanija Kärcher investira u nove patente koji unapredjuju kvalitet proizvoda koje svi koristimo. Ovaj gigant u svom vlasništvu trenutno ima preko 640 rešenja iz oblasti čišćenja i održavanja, kao i vrhunske timove ljudi koji širom planete razvijaju nova idejna rešenja sa ciljem da budu još fleksibilnija, bolja, efikasnija i ekološki prihvatljivija. S tim u vezi kompanija uveliko sve svoje proizvode razvija po najstrožijim eko standardima u oblasti kojom se bavi.

Kako kaže Suzana Dubajić, managing director za Srbiju i region – „Mi iz kompanije Kärcher ne samo da pratimo trendove čišćenja, mi ih i stvaramo i na taj način postavljamo nove standarde čistog.
Kada govorimo o našim kupcima i klijentima, oni u našim proizvodima i rešenjima uvek imaju tehnološki najnaprednije i najkvalitetnije uredjaje, uredjaje uz koje možemo da sa sigurnošću obezbedimo besprekoran kvalitet i pouzdanost, bilo da je u pitanju čistoća njihovog doma, ili poslovnog prostora.“

Sa ciljem približavanja kompletne lepeze svojih proizvoda domaćim kupcima ova kompanija je prošle godine otvorila Kärcher centar u Beogradu koji se prostire na preko 300 kvadratnih metara. Potencijalni kupci, kao i svi koji žele da se upoznaju sa profesionalnim rešenjima za održavanje higijene u kućnim i poslovnim prostorima u ovom centru mogu da pronađu apsolutno sve što ih interesuje. Takođe, mogu i da se informišu i o projektima koje je Kärcher realizovao na polju održavanja spomenika kulture širom planete, kao i o novitetima koji će se uskoro pojaviti na domaćem tržištu.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime