Prva čokoladica sa prepoznatljivim miksom sastojaka – Jaffica, premijerno je predstavljena u bioskopu Tuckwood kao najnoviji proizvod kompanije Jaffa Crvenka i brenda Jaffa cakes. Nova Jaffica predstavlja pravo Jaffa iskustvo u džepnom pakovanju. Zajedno sa glavnim akterima kampanje, rediteljem Srđanom Dragojevićem, glumcem Brankom Đurićem i dečakom Raslavom Sekulovićem, svi prisutni imali su prilike da probaju Jafficu i pogledaju koliko je bilo interesantno na samom snimanju  TV reklame za Jafficu, kao i premijeru dve verzije iste.

Nakon premijere making off videa i TV spota, prisutnima su se predstavili članovi kreativnog Jaffa tima, koji su osmislili i realizovali celokupnu Jaffica kampanju, kao i glavni akteri Srđan Dragojević, Branko Đurić – Đura i Raslav Sekulović.

Posle zvaničnog dela događaja, za goste i novinare organizovan je koktel , gde su svi zajedno imali priliku da uživaju u nekoliko „mehanika/aktivacija“ u duhu slogana „Bilo gde si, Jafficu ponesi!“,  razgovarali sa Srđanom i Đurom, dok su magičnoj atmosferi doprineli i zabavni trikovi Igora mađioničara.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime