Knjige Funky Business i Karaoke kapitalizam spadaju u pet najčitanijih na spisku bestselera poslovne literature, a njihovi autori Kjel A. Nordstrom i Jonas Riderstrale predstavili su istinski manifest novog poslovnog doba. Jonas Riderstrale gostovaće po drugi put u Beogradu i održati predavanje “FUNKY BUSINE$$ – Moderna poslovna filozofija za uvećanje profita” 14. oktobra u Madlenianumu. Kritičari su Funky Business prozvali manifestom novog poslovnog doba. Uz svu ozbiljnost sadržaja, ova knjiga je pisana na svež, zabavan i duhovit način, pa se može preporučiti za čitanje baš svakome. Od kada je prvi put objavljena krajem 2000. godine doživela preko dvadeset i osam izdanja na preko dvadeset i pet jezika, a njeni autori nalaze se među 50 najuticajnijih mislilaca menadžmenta na svetu.

Treba nam Funky Business

Iako neke od ideja uopšte nisu nove, ovaj autorski dvojac ih je vešto predstavio dovodeći ih do ekstrema, dodajući teške reči i prosvetljujuće metafore čime je dobijena atraktivna knjiga, ako ne i najzanimljivija knjiga  iz ekonomije koju ćete ikada pročitati. Ona je i prva poslovna knjiga inspirisana kako rok zvezdama tako i komunistickim liderima.

Funky Business je zapravo zabavna literatura koja se može preporučiti svakom ko se na bilo koji način bavi poslovanjem – onima koji su od toga već napravili životnu karijeru a posebno onima koji su upravo stasali za svoj prvi posao. "Ali svi moraju shvatiti ", zaključuju Kjel A. Nordstrom i Jonas Riderstrale, "ne možemo se više baviti biznisom kao što smo se do sada bavili. Treba nam drugačiji biznis. Inovativan. Nepredvidiv. Iznenađujući. Treba nam Funky Business".

Informacije o predavanju pronađite na http://funkybusinessubeogradu.com .

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime