Ako ste mislili da je konačno došao kraj hitu Zaleđenog kraljevstva „Let it go“ grdno ste pogrešili. Omiljena pesma svih devojčica i poneke mame se vratila na velika vrata i peva je zvezda Igre prestola Maisie Williams (Arya Stark) dok vozi električni Audi u novoj Super Bowl reklami.

Glumica kanališe svoju unutrašnju „Elsu“ dok peva u svoj izvedbi čuvenu pesmu Idine Menzel objavljenu još 2013. godine. Dok peva – ohrabruje ljude da ostave prošlost za sobom i krenu u susret održivoj budućnosti.

Maisie kruži gradom u Audi e-tronu SportBack modelu kroz saobraćane gužve, garaže i benzinske pumpe koje se zatvaraju. AUDI se nada da će reklamom ohrabriti gledaoce da zajedno krenu ka održivosti.

Prema AUDI-jevom saopštenju za medije planiraju da smanje globalnu emisiju CO2 iz vozila za 30% i da fabrike postanu CO2 neutralne i sve to do 2025.

Lep način da se ljudi upoznaju sa ovim planovima AUDI-ja, a biće verovatno teško da ih i izbace iz glave, s obzirom na to koliko je zarazna pesma Let it GOO; LET IT GOOOO..

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime