Firma 3lite, čiji su osnivači Vladimir Milovanović i Milan Janković, osnovana je 2017.godine, vremenskoj prekretnici u građevinskoj industriji, s ciljem da pruža profesionalne usluge.

Sa sedištem u Beogradu, 3lite posluje u Zapadnoj Evropi, Zapadnoj Africi, na Srednjem Istoku i u Centralnoj Aziji. Kompanija je profilisana da pruža visoko specijalizovane usluge investitorima, izvođačima i konsultanima, kao i da rešava njihove specifične operativne ili poslovne zahteve. Vladimir Milovanović i Milan Janković, koji imaju iskustvo rada u renomiranim američkim i britanskim konsultantskim kompanijama, kao i njihov stručni tim angažovani su na kapitalnim oblastima poslovanja klijenta, gde se mogu uštedeti vreme i novac. Prednost im je što se uključuju u bilo kojoj fazi projektnog ciklusa, kao i problemskim situacijama projekta.

Osnovne usluge 3lite temelje se na jasno definisanim zadacima koji se izvršavaju u roku od 4-12 nedelja. Čine ih tri segmenta: Projektno Savetovanje – sa fokusom na kontroli projekata, građevinske ugovore i optimizaciju nabavke za visoke i višenamenske objekte, Poslovno Savetovanje – podrška kompanijama prilikom izlaska na nova (inostrana) tržišta i razvijanju poslovnih odnosa sa globalnim liderima u građevinskoj industriji i Razvoj Menadžmenta – saradnja sa klijentima koji zasnivaju sopstveni kadar i razvoj njihovih sposobnosti za upravljanje velikim građevinskim projektima.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime