Da li biste voleli da natočite goriva za 200 dinara i pređete 500 kilometara za te pare? Mi bismo voleli, a to će uskoro postati i moguće kada se na tržištu pojavi prvi pravi električni automobil. On se zove Tesla, naravno po našem naučniku geniju koji je izmislio dvofaznu struju i mnoge druge “elektro” džidžabidže koje ni ne znamo kako se izgovaraju a kamoli čemu služe.

 

Kompanija već prihvata rezervacije automobila, a prvi modeli će iz fabrike izaći već 2012. godine. Osnovna cena je 49.900 dolara, a ovaj seksi macan povezuje atraktivan izgled, ekološke osobine kao i moćne karakteristike. On ubrzava do 100 Km na sat za samo 5.6 sekundi, a dovoljno mu je 45 minuta da se sasvim napuni. To možete da obavite iz svake utičnice i koštaće vas samo 4 dolara, odnosno oko 200 dinara. Sa tim punjenjem možete da pređete neverovatnih 500 kilometara. A isto to bi vas koštalo kojih 3000 dinara nekim običnim autom. Svi modeli podrazumevaju GPS navigaciju, vezu sa Internetom i gomilu drugih super dobrih osobina. Mi smo naručili po jedan za sve zaposlene u Domino Magazinu.

7 KOMENTARI

  1. Ja i moje drugarice često provodimo vreme u kući sa jednim penzionerom koji je radio u Švajcarskoj i dozvoljavamo da nas dodiruje ali ne previše samo da bi nam kupovao nešto što želimo, da nas izvodio na piće, vozio u džipu i tako… ^.^ A čiča se pokazao i da je u odličnoj formi :9

    A jedan lik stariji od mene 8 god hteo da me muva ispred jednog kafića a ja stajala do tog čičice on je sedeo i viknula ja tom dečku “begaj bre matori kako te nije sramota da muvaš tako mlađe devnojčice!” i odmag sela u krilo čičici počela da ga grlim i ljubim za to vreme sam kroz kosu sa strane gledala u lika HAHA sav je bio izbezumljen, zinuo do zemlje okrenuo se i otišao!

  2. CITIRAM: “On se zove Tesla, naravno po našem naučniku geniju koji je izmislio dvofaznu struju i mnoge druge “elektro” džidžabidže koje ni ne znamo kako se izgovaraju a kamoli čemu služe.”

    Nije dvofaznu nego trofaznu.

Comments are closed.