Porsche je najavio prvu limuzinu u svojoj ponudi koja će se naći u prodaji već polovinom sledeće godine. Porsche Panamera je toliko ružan da čak ni prestižno ime i super karakteristike neće biti dovoljne da nas ubede da napišemo bilo šta pohvalno na tu temu. Ok, ni drugi puleni nemačke kompanije ne bi pobedili na konkursu za mister najlepši auto univerzuma, ali ovo čudo deluje kao Škoda, Saab, Trabant mešavina i to iz nekog promašenog projekta iz osamdesetih. Bićemo ipak toliko dobri da vam kažemo da će se u ponudi naći tri motora od V6 sa 300 konja preko V8 sa 405 i do turbo motora sa 500 konjskih snaga. Cena će biti između 80.000 i 125.000 evra, što i nije toliko mnogo za ružni porodični auto za iskompleksirane ćelave sredovečne muškarce i njihove nafrakane ženetine. Eto toliko od nas.

4 KOMENTARI

  1. Stvar ukusa?ja mislim da je auto o. k.i vreme ce pokazati o cemu se radi ni englezi nisu nesto lopotani pocev od Bentlija pa nadalje pa imaju svoje kupce.Pozdrav 30I8P

  2. Vase kritike nisu na mestu, jer je Porsche napravio sa ovim vozilom prekretnicu u auto industriji. Osim toga Porsche je jedan od najboljih i najproduktivnijih proizvodjaca sportskih automobila kome su poverenje pruzili mnogi kupci u svetu, sto potvrdjuje i kriza koja je zadesila autoindustriju. Kako je onda moguce da Porsche tu krizu ne oseca?
    Druga stvar je da je ipak zadrzao svoju liniju i prepoznatljivost koju gaji vise od pola veka, sto se na prvi pogled odmah primeti.
    ja bih ga vrlo rado posedovao i mnoge druge ljude koji su ga videli. Mozda bas zato vasa kritika poboljsa prodaju ovog automobila na nasem trzistu i iskreno se nadam da cemo u vecem broju ovaj automobil u buducnosti vidjati na nasim ulicama.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime