GPS uređaji su definitivno osvojili svet i postali sastavni deo opreme svakog vozača koji ne želi da stvari prepušta slučaju. Neki su manji, neki veći, ali svi imaju zadatak da vas dovedu do željenog cilja. Međutim, većina modela na tržištu pored navigacionih mogućnosti nudi in neke druge opcije, poput onih multimedijalnih, koje, moramo priznati svi volimo. Mio je kompanija koja je u ovoj oblasti mnogo uradila i svaki put nas iznenadi sjajnim rešenjima od kojih zastaje dah. To se upravo dogodilo kada smo u ruke uzeli novi Mio S600.

Radi se o multifunkcionalnom GPS uređaju, koji ima sve što vam je potrebno za svakodnevno korišćenje. Ovaj novi navigacioni uređaj iz S serije poseduje TMC modul koji vam daje trenutna obaveštenja o situaciji na putevima, tako da možete da izbegnete gužve, sudare, radove na putu i slične situacije. Zahvaljujući ugrađenom Bluetooth-u možete proveriti trenutne vremenske prilike, pretraživati Google-ovu bazu podataka o važnim lokacijama ili čak zvati pomoć na putu. “Explore mod” opcija vam daje informacije o važnim lokacijama u vašem susedstvu.

Mio S600 ima veliki ekran od 5 inča koji radi na dodir, a ceo navigator je baziran na Spirit 2 platformi, koja je pokazuje izuzetnu pouzdanost. Pored svega ovaj GPS uređaj vam omogućuje da se povežete sa mobilnim telefonom i da pozivate vaše prijatelje direktno iz samog GPS uređaja. Sve u svemu Mio Moov S600 je savršen navigator za svakoga ko želi da neometano putuje.

Cena (sa PDV-om): oko 22.000,00 dinara
ACR –  www.acr.rs
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime