Upravo je predstavljen novi Xiaomi 4 Ultra električni trotinet. Kao prvi Xiaomi trotinet koji ima sistem dvostrukog oslanjanja, Xiaomi Električni trotinet 4 Ultra nudi neverovatno lagodnu i bezbednu vožnju, čak i na izazovnom terenu. Povećanjem visine šasije, zajedno sa naprednim sistemom, vozači će dobiti bolju vidljivost i stabilnost, čak i kada putuju po neravnim površinama. Da bi se smanjio rizik od popuštanja guma, Xiaomi Električni trotinet 4 Ultra opremljen je većim 10-inčnim Xiaomi DuraGel gumama otpornim na bušenje i samozaptivnim gumama, koje osiguravaju sigurnost vozača i poboljšavaju vožnju korisnika.

Xiaomi Električni trotinet 4 Ultra je dizajniran sa impresivnim, nadograđenim karakteristikama, omogućavajući mu da dostigne brzine do 25km/h11 ida se sa lakoćom da penje uz nagibe do 25%. Njegovih impresivnih 940V12 maksimalne snage motora i ultra-dugotrajne baterije daju korisnicima slobodu da putuju do 70km13 bez brige. Potpuno novi S+ režim omogućava iznenađujuće brzo ubrzanje za uzbudljivu i ugodnu vožnju.

Sa snažnim, ali laganim aluminijumskim kućištem otpornim na koroziju, novi trotinet podržava maksimalnu nosivost do 120 kg². Opremljen veličinom postolja za stajanja od 880 cm² i proširenom ručkom od 490 mm, dizajn skutera obezbeđuje veći prostor za stajanje i stabilniji hvat za udobnu vožnju. Xiaomi Električni trotinet 4 Ultra je takođe ocenjen sa IP55 otpornošću.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime