Generalni uvoznik i distributer vozila Piaggio Group-e za Srbiju, preduzeće Piaggio Group Srbija Motori predstavio je u svom novootvorenom prodajnom salonu, kod Beogradske Arene novi model kultnog skutera – Piaggio Beverly.

Ovaj model uneo je revoluciju na tržište motora, postavši za kratko vreme apsolutni lider prodaje u kategoriji skutera sa velikim točkovima. Preko 270 000 vozila prodatih od 2001. do danas, svedoče o uspehu Piaggio Beverly-ja. Godine 2010. Beverly se vraća potpuno restilizovan, i stilski i tehnološki, obećavajući dominaciju i u narednoj dekadi. Glavne novine su LED poziciona svetla, povećan prostor za prtljag ispod sedišta za 50 posto, uvećani prednji disk za 40mm, dvobojna šasija sa aluminijskim delovima i potpuno promenjena instrument tabla sa plavim pozadinskim osvetljenjem.

Gospodin Aleksandar Marković, direktor Piaggio Group Srbija Motori, na predstavljanju je istakao: “U martu ove godine počeli smo sa radom kao ekskluzivni uvoznici. Za kratko vreme smo postigli dosta toga i zadovoljnim smo početkom. Kao vetar u leđa sada nam dolazi ovako atraktivan novi model. Naše je zadovoljstvo, ali i obaveza, da danas predstavimo Novi Beverly koji će, sigurni smo, dostojno zameniti svog “starijeg brata”, najpopularnijeg skutera u Srbiji.” Gospodin Srđan Noveljić, direktor marketinga, tom prilikom je uručio specijalni dokument prvom zvaničnom kupcu ovog modela: “Bar desetak osoba sam čuo kako su izjavili da je baš njihov rođak ili prijatelj vozio prvu Vespu u Beogradu. Zato smo se odlučili da prvom kupcu novog Beverlija, hirurgu Vladislavu Iliću,  uručimo zvaničnu potvrdu da je prvi koji će voziti ovaj skuter u Srbiji.”

Piaggio Group sa svojih sedam brendova: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Scarabeo I Derbi, jedan je od najvećih i najcenjenijih proizvođača motora u svetu. Njihovi proizvodi se odlikuju tradicijom, jedinstvenim dizajnom, sigurnošću i inovativnom tehnologijom. Počevši sa radom još 1884.godine, pa preko prvog modela  popularne Vespe uradjenim 1946.  pa sve do danas i prvim hibridnim skuterom na svetu, Piaggio ostaje lider u moto branši.