Najbrži električni trotinet na svetu je verovatno Kugoo Kirin G3. U žestokoj konkurenciji i sve boljoj ponudi električnih trotineta ovaj model se izdvaja izvanrednim karakteristikama ali i prijatnom vožnjom. Svakako postoje modeli koji mogu da razviju veću brzinu, ali po cenu udobnosti i itekako bezbednosti. Za razliku od njih, ovaj model je neverovatno brz ali i izuzetno udoban i poprilično siguran za vožnju.

Najbrži električni trotinet na svetu

Što se tiče čistih karakteristika evo osnovnih tehnikalija. Kugoo Kirin G3 ima motor snage 1.200 wati što je mnogo, baš mnogo. Baterija je od 52V i kapaciteta 18Ah.

Najveća brzina koju Kirin G3 može da razvije je 50 kilometara na sat. A to je ograničenje za vozila u gradu ako niste znali. Dakle, poprilično i stvarno ne bi trebalo ovaj model da vozite po trotoaru. I ne bi trebalo da ga vozite bez kacige.

Domet uz jedno punjenje je 64 kilometra, dakle skoro pa relacija od Beograda do Novog Sada. Što takođe ne znači da bi trebalo da se vozite po auto putu, iako smo viđali i takve ludake.

Težina vozila je popriličnih 25 kilograma a može da ponese do 120 kg.

Ono što ga izdva su prednja i zadnja suspenzija što garantuje udobnu vožnju ali i veću sigurnost pošto nećete ljosnuti ako naletite na najmanju rupu. Tu su i svetla, kao i LCD ekran osetljiv na dodir.

Sve je napravljeno robusno i kvalitetno. Disk kočnice rade pouzdano a električni trotinet je stabilan i startan. Na velikom ekranu se prikazuju sve važne informacije o bateriji, brzini i dometu.

Mehanizam za preklapanje radi dosta dobro.

Najvažnije je kako je vožnja izuzetno prijatna i udobna.

Cena 1.099 dolara što i nije mnogo imajući u vidu performanse.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime