Evo ga džipčina koja je toliko nabudžena da će se svi zapitati da li možda njegov vlasnik nema neki kompleks veličine, ili možda neki drugi problem na temu veličine.

U svakom slučaju Hennessey tjuneri su uradili ovaj Grand Cherokee HPE800. Dolazi sa neverovatnih 804 konja pa monstrum ubrzava do 100 na sat za samo 3.1 sekundu. Tu su i Brembo kočnice od 15.1 inča kao i V8 motor od 7 litara.

Nije baš ekološki ovaj momak a uz to košta 235,000. Mi bismo radije nešto manje i slađe. Recimo Punto je totalno ok, pošto nemamo komplekse.
 

4 KOMENTARI

  1. Svaki dobar auto je po tebi za kompleksase, ocigledno je da si ti previse iskompleksirana i isfrustirana osoba zato sto takve stvari mozes samo da sanjas i da pises koje kakve gluposti o njima i kakvi su ljudi koji ih voze.
    Bas me zanima da ti ponude na poklon ovo ili nesto slicno i punta da vidim sta bi uzeo.

  2. Auto je fenomenalan,a ko ima novca da ga kupi sigurno ne bi umesto njega izabrao nekog krsa.I to nema nikakve veze sa kompleksima vec sa kvalitetom zivota.Ko moze da ga priusti-udobna mu voznja;ko ne moze,ne treba da bude pakostan i da se tesi da su svi koji imaju novca iskompleksirani.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime