Koliko vam se puta desilo da pod hitno morate da odvezete taštu na pijacu, a usput se izgubite i onda dva meseca slušate priče o tome kako ste nesposobni i kako joj nije jasno šta njena mezimica radi sa takvom šeprtljom.

Dobro, možda malo preterujemo, ali poenta je jasna – čak iako mislite da ste novi Šumaher i da celu Evropu, a posebno mape naših gradova, držite u malom prstu – GPS uređaj za navigaciiju je svima potreban!
Mio je kompanija koja je osvojila otprilike sve moguće nagrade za svoje uređaje predhodnih godina, a Moov 200 je novi model koji po niskoj ceni donosi odličnu funkcionalnost i vrhunski kvalitet. Uređajem dominira odlični ekran dijagonale 3.5 inča osetljiv na dodir, uz pomoć koga se pristupa svim funkcijama uređaja. U srcu ovog modela je GPS prijemnik poslednje generacije koji se, prateći do 20 satelita, odlično snalazi čak i u urbanom ambijentu, a litijumska punjiva baterija je dovoljna za oko 3 sata rada.
MioMap 2008 je zadužen za navigaciju i u kompletu se dobijaju detaljne i veoma ažurne mape Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije, kao i najvažnije saobraćajnice Zapadne Evrope. Naravno, moguće je dokupiti mape za sve zemlje Evropske Unije. U kompletu se dobijaju nosač, punjač za auto i USB kabl sa pratećim software-om.
Ističemo veoma lako korišćenje, odlične mape i laku navigaciju sa kojom će se snaći i vaša tašta, a ne takav as poput vas.
 
Preporučena cena: 140 e
Maloprodaja: List Computers
Mio distriburer za Srbiju: Ewe Comp

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime