Mecedes je na Salonu automobila u Detroitu predstavio novi model terenca Vision GLK. Iako je predstavljen kao prototip, radi se o finalnom proizvodu koji će zvaničnu promociju imatu na početkom marta u Ženevi.

GLK je razvijen na osnovi Mercedesa C klase, sa karoserijom dugačkom 4,53 metara i ustvari izgleda kao orman sa točkovima. Pogon je 4-matik na sva četiri točka, a u ponudi će se naći turbo dizel varijante 220 CDI (170 KS) i 320 CDI (224 KS), kao i benzinci 200 kompresor (184 KS), 280 (204 KS) i 350 CGI (292 KS). Američka promoterka je glumica Kim Cattrall, poznata po ulozi Samante iz serije Sex i grad. Možda to znači da uz svaki kupljeni GLK dobijate i blowjob? Pa, naravno da znači! Na ovaj ili onaj način…

Pogledajte promo spot:

2 KOMENTARI

  1. Auto je ubedljivo najjaci!!! Jos ako se uzme 350 CGI sa 292 konjske snage, sigurno ce vas dzep odvesti u minus sto se benzina tice 🙂 i ne samo da cete dobiti blowjob, nego i sve klinkice, nalozene na dobra kola 😀 ovaj Mercedesov model je po meni objasnio X5-ici i Q7-ici :))

  2. Auto je ubedljivo najjaci!!! Jos ako se uzme 350 CGI sa 292 konjske snage, sigurno ce vas dzep odvesti u minus sto se benzina tice 🙂 i ne samo da cete dobiti blowjob, nego i sve klinkice, nalozene na dobra kola 😀 ovaj Mercedesov model je po meni objasnio X5-ici i Q7-ici :))

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime