Home Auto Kupovina polovnog automobila

Kupovina polovnog automobila

0
Kupovina polovnog automobila

Kupovina polovnog automobila je stvarno komplikovana stvar ako niste automehaničar ili se time ne bavite celog života.

Mi ostali smrtnici rizikujemo da nam uvale neki krš koji će nas koštati mnogo više od njegove cene. Ali evo ih 8 proverenih saveta koji će vam pomoći da lakše kupite polovan auto.

Cena

Sve počinje od cene. Odredite koliko ste spremni da potrošite i na osnovu toga tražite model koje želite kao i njegovo godište.

Raspitajte se

Nikada nemojte da kupite auto na prvu loptu, pa čak ni od prijatelja i poznanika. Pogledajte po Interentu i oglasima cene i uslove.

Pritisak prodavca

Uvek na auto placeve povedite prijatelja. Prodavci su vešti i mogu da vas ubede da kupite auto koji ne želite i koji nije dobra kupovina.

Ispitajte vlasnika

Kada kupujete auto od prethodnog vlasnika uvek pokušajte da saznate što više informacija. Zašto ga prodaje, da li je imao sudare, gde je stajao i da li je on prvi vlasnik. Poslušajte vaš instikt, ali nemojte da se kao dete zalepite za prvi auto koji vidite. Ako je auto uvežen tražite uvoznu dokumentaciju.

Volan i pedale

Kilometraža na instrument tabli može da se lažira ali volan i papučice ne mogu. Pogledajte kako izgledaju, pa ako su veoma izlizane taj auto je prošao mnogo kilometara na putu, verovatno više od 100.000.

Servisna knjižica

Uvek tražite servisnu knjižicu. Ako je nema ne kupujte auto.

Mehaničar

Pronađite mehaničara kome verujete i njemu odvezite auto da ga pogleda.

Cenkajte se

Uvek se cenkajte, čak i kod zvaničnih prodavaca i na velikim placevima. Cena može da se spusti čak i kada kupujete novi auto.

 

A kada kupite auto, sigurno ćete poželeti i da se malo zabavite. Da li znate koje su najbolje seks poze u autu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here