Trideset Aprilija Mana 850 koje je nedavno nabavila  kineska policija, u pokrajini Čonging, imale su svoj debi pred građanima. Učestvovale su u pratnji bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih država Henrija Kisindžera

Aprilije su pratile Američkog diplomatu i dobitnika Nobelove nagrade za mir, u njegovoj poseti Čongingu, gde je boravio u okviru svoje posete Narodnoj republici Kini,  povodom čedrdesetogodišnjice njegove prve zvanične posete Kini.

Piaggio Group-a je realizovala ovu nabavku preko zajedničkog  preduzeća Piaggio Zongshen Foshan Motorcycle.

Ova vest je posebno zanimljiva pošto je i srpska policija početkom godine nabavila 40 ovih vozila koji su već na ulicama Srbije.

 

Svojim jedinstvenim menjačem “SportGear automatic transmission” koji je najbolji izbor za gradske i naseljene oblasti, Aprilija Mana ima motor od 850 kubika zapremine, vodeno hlađenje, elektronsko ubrizgavanje i V-twin agregat sa cilindrima pod uglom od 90 stepeni. Elektronski kontrolisani sekvencijalni menjač sa sedam brzina u manuelnom modu i automatskom modu sa tri mape vožnje: Sport, Rain i Turing. Takođe, ovaj jedinstveni menjač ima i “triptronik” mogućnost, sa “plus” i “minus” prekidačima ispod leve ručice volana.Trideset ovih vozila za potrebe Kineske policije su opremljene i prilagođene potrebama policijske službe.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime