Pronašli smo još jednu zaista praktičnu stvar kod Kineza. I opet nemamo cinične komentare. Mora da se približava smak sveta ili nešto drugo nije u redu.

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 100 dinara
Status: Obavljeno

Evo ga komplet za krpljenje guma koji će baš dobro doći biciklistima. U ovoj malenoj kutiji se nalazi bukvalno sve što će vam zatrebati kada ste na epskom putovanju bickliom. Recimo do Ade, naravno da vam nije palo na pamet da odete negde dalje gde nema kafića, sendviča i udobne ležaljke.

 

Nećete verovati ali dobijate čak i uputstvo za korišćenje. Svodi se na to da otkrijete gde je rupa, ošmirglate je, stavite lepak i onda preko njega gumenu zakrpu. I možete da nastavite sa bajkerskim avanturama.

Sve to za samo 100 dindži, a ovog puta komplet uliva poverenje. Lepak se nije osušio, tu je šmirgla, a zakrpe deluju kao da su od prave gume. Još je sve napisano i na nemačkom što mora da ukazuje na kvalitet.

 

U kompletu dobijate čak 5 zakrpa a verovatno sve može da se iskoristi i za neke druge štap-i-kanap opravke ako ste u kreativnom uradi sam fazonu. Recimo da zapušite bojler koji curi još od 86. godine i slično…