Evropa je i dalje u panici zbog bakterije E.coli koja ubija već danima. Otkriveno je da je ona otporna na osam različitih razreda antibiotika, ali nikome nije jasno odakle se stvorila i kako je nastala.

Cenjeni stručnjak Mike Adams kaže da je bakterija nastala u laboratoriji i da ima puno dokaza za to. Soj bakterije E.coli naučnici su nazvali EHEC, a ona je izvanredno otporna na antibiotike. Pored toga ona pravi i posebne enzime zbog čega je nazivaju superbakterijom. Njeni geni TEM-1 i CTX-M-15 takođe izazivaju ozbiljne komplikacije kod zaraženih ljudi.

Adams kaže da je šansa da spontano nastane bakterijski soj koji je otporan na antibiotike, ima razvijen superenzim i sadrži dve smrtonosne genske mutacije jednaka nuli!

Samo je jedan način da do toga dođe, a to je dugo izlaganje bakterije antibioticima, što je po Adamsu nemoguće u prirodi, a pogotovo ne na biljkama gde antibiotika ni nema.

Bakterija je puštena kako bi se uspostavila kontrola svetskog tržišta hranom. Namerno je odabrana svežba i zdrava hrana čime je obezbeđena panika i kasnije zabrana upravo ovakve hrane. Sve se događa kada je EU zabranila upotrebu lekovitih bilja i prirodnih suplemenata u medicini. Sada je ostala samo konzumacija svežih i prirodnih proizvoda koja najefikasnije razvija imuni sistem i štiti od bolesti. Za razliku od toga genetski modifikovana hrana izaziva mutacije i zavisnost od lekova.

Adams dodaje i da je špansko povrće namerno odabrano jer je WikiLeaks objavio da su se oni najviše bunili uvođenju GMO u ishranu.

Ko je krivac? Farmaceutske kompanije, kaže Adams i dodaje da je jasno da smo ušli u vreme bio rata za kontrolu nad hranom, populacijom i lekovima.

 

Pročitajte sve o tome kako da poboljšate IMUNITET!