Sigurno se sećate špijunske afere u kojoj je glavnu ulogu imala Ruskinja uhapšena u Americi, kada je izbio najveći špijunski skandal posle hladnog rata. I mislite da je ta priča oko špijuniranja završena razmenom zatvorenika? Grešite, pošto cela priča danas postaje potpuno suluda i više izgleda kao scenario kompjuterske igrice za napaljene tinejdžere nego pravi diplomatski skandal između dve svetske super sile.

Ruski predsednik Dmitrij Medvedev odlikovao je danas najvišim državnim priznanjima ruske špijune deportovane iz Sjedinjenih Američkih Država. To dakle znači da je Anna Champan prava pravcata špijunka koja je radila za majčicu Rusiju u zloj kapitalističkoj Americi. Ok, do sada je sve jasno.

 

A, da li onda neko može da nam objasni zbog čega se ista ta super špijunka slikala skoro gola za ruski Maxim umesto da sedi u starom dobrom Sibiru sa šubarom i piše memoare? Ne samo što je u seksi vešu, već kao što se i očekuje od jedne špijunke ima i pištolj. Kako su stvari krenule možda čak i snimi pornić za Vivid a onda se kandiduje za predsednicu Rusije. Izgleda da smo mi ipak previše staromodni za sve ovo…