Carla Bruni je kao nova devojka francuskog predsednika Nikolasa Sarkozyja ponovo na naslovnim stranama svetskih medija. Prestavljamo vam jednu od žena o kojoj će se pisati u udžbenicima istorije (možda i istorije umetnosti) za 100 godina.
 
Rođena je u italijanskom gradu Torinu 23. decembra 1967 godine, a sa roditeljima se pet godina kasnije seli u Pariz.  Sa 19 godina počinje manekensku karijeru i uskoro postaje jedna od najtraženijih top modela sveta. Svetsku slavu mala Carla stiče i kao devojka Erica Claptona, Micka Jaggera, Donalda Trumpa i čuvenog profesora filozofije Raphaelom Enthoven sa kojim ima i sina Aureliena rođenog 2001. i koji je zbog nje ostavio ženu. Pre toga je bila sa njegovim ocem. Sram je bilo. Da je slaba na političare, govori i činjenica da je Carla pre Sarkozyja izlazila sa francuskim premijerom Laurentom Fabiusom.
Carla je poznata po surovosti prema svojim tipovima (ne, nismo mislili na sado mazo fore, perverznjaci jedni), koje menja bez previše problema. "Monogamija je dosadna. Ljubav traje dugo, ali strast nestane već dve, tri nedelje", rekla je Carla u jednom intervuju.
Posle karijere top modela bacila se na muziku i izdala dva albuma "Quelqu’un m’a dit" (Neko mi je rekao) 2003. godine i No promises (Bez obećanja) 2007. godine. Oba su zabeležila odličan uspeh, pa je prvi prodat u 1.2 miliona, a drugi u 400.000  primeraka.
 
Jedva čekamo nove vesti na temu ljubavnog života moderne femme fatale i nesrećnog francuskog predsednika. Postajemo žuta štampa! Još malo pa ćemo pisati i o Cecinom novom dečku. NE! Nikada nećemo pisati ni o Ceci ni o njenom dečku.
 
Pogledajte najveći hit sa prvog albuma simpatične Carle:

1 KOMENTAR

Comments are closed.