Cortefiel će vam ove jeseni olakšati svakodnevne obaveze i to uz glamur i romantiku. Kao i obično ženske kolekcije su podeljene u nekoliko linija koje će vam odgovarati u različitim svim prilikama.

Classe d’elegance ističe senzualnost i ženstvenost. Inspirisan je časovima klasičnog baleta, probama i garderobom scenskih primadona. Udobnost i ženstvenost odeće koja se nosi na probama meša se sa luksuznim, magičnim i prelepim scenskim kostimima na premijeri.

Beyong black je inspirisan crnom notom. Ona je omiljena boja kada je reč o modi, sinonim za eleganciju, za moderno i najnovije trendove, a rezultat je sjajna linija čistog kroja.

Cozy heritage predstavlja mešavinu starog i novog, klasičnog i modernog. Inspirisan je ženama koje znaju kako da kombinuju podjednake “doze” tradicionalnog i savremenog, koje vole grad, ali se ne odriču vikenda u prirodi, ženama koje imaju urođen osećaj za eleganciju i besprekorne manire, ženama koje vode aktivan život i neguju otvoren um.

U okviru koncepta Cortefiel Woman Weekend tu je i The fun of it, linija inspirisana putovanjima žena pionira. Muza ove kolekcije je Amelija Erhart, koja se smatra najodvažnijom ženom pilotom svih vremena. Amelija personifikuje pionirski duh i odlučnost da se uspe, žena koja ne zna za ograničenja, koju karakterišu urođena radoznalost i želja da otkrije, istraži i premosti svaku prepreku na koju naiđe. Carpe diem je pravi ulični elegantni trend u kome je urbano inspirisano neuglednim “seoskim” stilom. Majice sa nitnama, digitalna foto grafika ili ukrasi od metala u kombinaciji sa kariranim printovima, čizmama u kaubojskom stilu ili cvetnim printovima. Moderan, opušten urbani izgled koji garantovano neće proći neprimećen.

Cortefiel kolekcije za jesen / zimu 2010. / 2011. su već stigle u prodavnice u Srbiji, a tu je i poklon za se kupce. Cortefiel je ove jeseni svakog radnog dana od 10 – 15 sati obezbedio kupcima besplatne konsultacije sa modnim stilistom. On će vam pomoći u izboru predmeta iz kolekcije Cortefiel / Pedro del Hierro koji najviše odgovaraju vašem imdžu, stilu života i navikama. Dovoljno je da od prodavca zatražite pomoć stiliste.