Katarina Radivojević se požalila u intervjuu hrvatskom Playboy-u da joj muškarci ne prilaze.

 

Govoreći o muškarcima u Hrvatskoj i Srbiji Katarina je ocenila da među njima zapravo i nema nekih razlika. "Pizde su pizde! I u Srbiji i u Hrvatskoj! A pravi frajeri su pravi frajeri. I tu i tamo! Samo što ovih drugih u obe zemlje ima jako malo", kaže Katarina i dodaje da joj muškarci ni ne prilaze. Čak i kada se to dogodi onda su to bezobrazna muvanja koje je iznerviraju.

 

Govoreći o svom poslu kaže da se nikada ne bi skinula samo zbog golotinje. "Moja seksualnost je moj drugi plan, moj dodatni kvalitet. Ja sam pre svega glumica. Postala sam popularna zbog svojih filmova a ne zbog svog tela", zaključuje Katarina i žali se na paparace koji je celo leto jure po Hrvatskoj i pokušavaju da je snime golu.

6 KOMENTARI

  1. mozda su previse dobri frajeri pa im takva osoba ne odgovara,jer ne vole ljudi lake zenske ,vec vise one koje su obucene a samim tim i izazovnije u mislima muskaraca ,a za takve se i vredi boriti.

  2. Pazi dobila “bezobrazna muvanja” a ona je samo fina perverznjača, kao svaka. Da joj neko priđe sa cvećem i kaže joj nešto lepo, spustila bi ga sto posto, jer zna se danas frajeri kako prilaze sa ključevima od BMW, Audi, Hummer! I onda se ona zaljubi takvog samo da bi se vozila i pravila važna, svaki dan mu se guzi ako je on neiskusan i mali mu, nema veze, on nju plaća i provodi, zato će ga ona na silu opustiti i učiti itd…

  3. ahhahahahah…istina ziva…nasi muskarci imaju samo veliki ego i ukorenjeni sovinizam, a pri tom svaki misli da je takav frajer i j…c da ga ni jedna djevojke iz njegove okoline nije vrijedna… ne trebaju vama ni gole ni obucene, vas treba protjerati u zemlju bez zena…mozda vam tamo bude dobro kad vam sad ne valja!

  4. Ocigledno da vama sto se slazete sa ovom devojkom koju je pregazilo pola Beograda nesto fali,debele ste,dlakave ili tako nesto. Ova gore je olos nad olosima u glumackom svetu usput da znate.

  5. Maso pozdravi tvog tatu sto te je u zemlji muskaraca bez zena napravio.
    Sto se tice Katarine, njoj tako sizoidnoj mogu jos samo sa bacacem plamena da prilaze.

Comments are closed.