Megan Fox se proglasila biseksualnom, nazvala kolege glumce "narcističkim šupljoglavcima", bez trunke stida otvoreno lagala o svom "tinejdžerskom lezbejskom iskustvu", a reditelja Michaela Baya, koji joj je dao ulogu u "Transformersima", je nagrdila na pasja kola u svojim intervjuima. Šta se to događa sa našom mezimicom?

U intervjuu za poznati časopis "The Rolling Stone", Megan otkriva kako ne može kontrolisati svoj temperament, te da je u naletu besa svom čas-jeste-čas-nije dečku Brianu Austin Greenu (Dejvid iz serije "Beverly Hills, 90210") rekla da će nečime da ga izbode. "Nikada nisam imala pištolj zbog svoje naravi", kaže Fox, "no, to ne znači da ga ne bih upotrebila. Naravno, ne bih nikoga ubila, ali bih bez problema pucala nekome u nogu, ako me razbesni."

Komentarišući svoj uticaj na muškarce, Megan otkriva da je njena tajna "moćna, samouverena vagina":

– Muškarci se plaše vagina, a žena je najmoćnija kada u potpunosti kontroliše svoju seksualnost. Ali, ja ne volim da javnost zna mnogo toga o meni, te se trudim da odvučem pažnju od onog što mislim da sam prava ja.

Kako izgleda, stvari ne stoje najbolje sa Megan – pre samo nedelju dana je izjavila da misli kako boluje od šizofrenije, a sada ovo. Iskreno se nadamo da će sve biti u redu.

1 KOMENTAR

  1. Jaaoooo 😉 pa sada je jos sladja.

    NOT!!!!

    Odjebi lujko! Zamisli da ti je riba takva i kao malo se razljuti, pa ti puca u nogu caletovom utokom, slucajno malo promasi pa ode tuki…

Comments are closed.