1. Čemu je ovo služilo.

2. I zašto je ovo bila najvažnija stvar u kući

3. Zašto i danas kažemo da OKREĆEMO telefon

4. Ko je ovo

5. U čemu se ovo dobijalo

6. Kako si mogao da uradiš ovo

7. Zašto je ovo bilo tako zabavno

8. Čemu je ovo služilo

9. Na koju foru si uspevao da bicikl smestiš u lift

10. Zašto si toliko želeo ovako nešto

11. I kakav je osećaj kada sam sebi spališ prste

12. Zašto i dalje najviše voliš Rumenka

13. Zašto ti je ova slika acocijacija na nedelju pre podne

14. I zašto si sedeo pored mame dok pravi kolače

15. Kako je jesti jogurt i viršle za užinu (iz crvenog kioska)

16. Kako miriše novi strip

17. Zašto ti je bilo sasvim normalno da jedeš kamenje

18. Zašto nikada neće znati koliko je samo bila ukusna Kinderlada

19. Zašto ti je on i dalje najveći car

20. I koliko si mrzeo kada se ovo desi

Kikni Like da i drugi vide!

7 KOMENTARI

  1. A zasto bi danasnji klinci ovo morali da shvate? Danas ima mnogo vise emisija za razliku od kednog tobogana i Branka Kockice, i ima mnogo vise kompleksnijih igrica od tetrisa i slicnih gedzeta! A i danasnji stripovi su sve kreativniji!

  2. Čovjek se baš rastuži kad pogleda sve ovo… Toliko spokoja, ljubavi i nostalgije izazivaju ove slike, u pravu je boban, nekako podilazi tuga… El Pinjo, današnji crtani filmovi su prepuni nasilja i uče nam djecu potpuno nenormalnim stvarima, edukativnih emisija NEMA, možda se vi ne sjećate, ali i te kako pamtim, muzički tobogan, kocka kockica, čik pogodi ko sam, fore i fazoni, opstanak, …. na dva tri kanala smo imali šta gledamo po čitav dan, sad sa kablovskom od 100 kanala odereda dana nema šta da se gleda… I ono najvažnije, DRUŽILI SMO SE I PROVODILI VRIJEME JEDNI S DRUGIMA, e to je ono gdje smo najviše izgubili, otuđili smo se….

  3. Eh.. Kada se samo setim.. Bile su to emisije koje su se čekale po 7 dana sa nestrpljenjem. Branko kockica i njegova emisija su pratile nastavni plan i program i kroz te emisije smo sa lakocom shvatali ono sta smo ucili na časovima. Hehe, koliko puta sam kao klinac, ovako nevesto probusio tetrapak slamkom!! Sada se setih i one lepe decije serije ”Jelenko”… Sve te emisije i decije serije smo zajedno gledali, sakupljali se kod nekoga kuci i netremice gledali. Danasnji crtaci su puni nasilja, galame.. Strasno.

  4. Pricacu ja svojoj deci za 20-30 godina kako je Ben 10 bio moje detinjstvo, a oni ce biti razmazena derista sa naprednim tehnologijama koji ne znaju sta je prava radost…

Comments are closed.