Imamo ideju kako da provedete subotu 3. mart. Tako što ćete skoknuti u Mikser House u Beogradu gde će se održati Mikser Vintage Market.

Posle Mikser design expo prodajne izložbe sada stiže i second hand prodavnica sa autentičnim vintage stvarima.

Moćićete da kupite stvari second-hand prodavnica, kolekcionarsku vintage odeću, nameštaj i predmete za kuću. Biće tu modni stilisti koji će vam pomoći savetima, kostimografi, scenografi i studenti a svi će vam ponuditi neke divne retro stvari.

Ako želite da na jednom mestu prodate ili kupite moderan, jedinstveni komad garderobe ili nameštaja, napravljen po nekadašnjim kriterijumima kvaliteta i dizajna, uštedite novac, učinite mali korak u očuvanju planete, uživate u projekcijama starih filmova poput ”Doručka kod Tifanija”, muzici iz tog perioda – dođite kao izlagači ili posetioci.

Mikser House se nalazi u Savamali, Karađorđeva 46 a Mikser Vintage Market će se održati od 12 do 20 sati.

Osim što će moći da kupe komade iz kolekcija poznatih beogradskih vintage radnji, posetioci Mikser Vintage Marketa će imati priliku da dobiju modne savete od Zorane Kostić Obradović, ali i da se fotografisu u “retro foto kabini” pred objektivom Miše Obradovića, našeg poznatog modnog fotografa.

Izlagači mogu da se prijave do srede 29. februara u ponoć, slanjem maila na adresu [email protected]

Prijava treba da sadrži:
1) ime izlagača / grupe izlagača ili naziv prodavnice
2) broj izložbenih i/ili prodajnih eksponata uz kratak opis (po mogućstvu sa fotografijama)
3) kontakt (telefon, e-mail adresa, web stranica – opciono)

Broj prodajnih mesta je ograničen na 50. Prijave podležu selekciji, a finalni spisak učesnika biće objavljen u četvrtak 1. marta u 12h.