Nije vam dosta krst u kolima, brojanice na ruci i tetovaža Čiča Draže na ramenu? Treba vam još nešto čime ćete svima pokazati koliki ste samo Srbin. Srbenda bre, da se zna!

E pa imamo ideju! Nabacite ovaj Srpski sat. Na njegovom ciferblatu je veliki grb Srbije a tu je i poruka da samo sloga Srbina spašava. Normalno. Sat se prodaje sa genijalnim reklamnim sloganom "Pokaži da si Srbin".

 

> Istorija Srbije – Facebook verzija!

A kako zaslužujete samo najbolje tu je i pozlata. Autori ovog nacionalnog ponosa kažu da je ovo "unikat koji se prenosi sa oca na sina". Ma koji Breitling, Srpski sat je stigao!

Pošto smo sigurni da ćete kupiti po dva komada sebi i svim članovima bliže i dalje familije, to možete da uradite preko ovog linka, gde su još i neke druge poučne informacije. Patriotizam nije jeftin, pa sat košta 99 evra, ali šta je to za prestiž koji donosi?

Ivana Žigon ga je kupila prva, ako niste znali!

5 KOMENTARI

  1. ооооооуууууууу..има ли нека наградна игра да играмо па да можемо добити овај сат!!!! шаљите ми један за бања луку…плииизззз 🙂

  2. Da nema “novi” grb kupio bi ga. Ali ovaj grb izgleda kao da je orlovima neko podelio po pesnicu i to po sred kljuna…. Stari je jednostavan i dealan… JEDNOSTAVNO IDEALAN

  3. Ђура га уб’о ко прстом у око. А и јебем их неписмене, каже се “спасава”, а не “спашава”…

Comments are closed.