Ljubitelji trilera, pripremite se! Vulkan izdavaštvo preporučuje nove naslove koji će vas ostaviti bez daha. Izaberite neke od njih, udobno se smestite i uz šolju omiljenog napitka krenite u otkrivanje misterija.

Ukoliko volite šokantne zaplete smeštene u egzotične ambijente, sa daškom luksuza, Devojka u ogledalu Rouz Karlajl je pravi izbor za vas. Otkrijte koliko daleko ljudi mogu da idu kada su spremni da sakriju istinu. Prelepe sestre bliznakinje Ajris i Samer neverovatno liče, ali ispod onoga što oči mogu da vide, leži tama koja ih razdvaja. Cinična i nesigurna, Ajris je već dugo ljubomorna na Samer, kojoj kao da uvek sve ide od ruke. Kada Samer pozove Ajris na Tajland da joj pomogne da odveze porodičnu jahtu do Sejšela, Ajris se potajno nada da će se nešto desiti na ovom putovanju. Ali nakon incidenta usred Indijskog okeana, sve će se promeniti. Sada ima šansu da iskusi idilu na kojoj je oduvek zavidela Samer, ali i da se za jedan korak približi nasledstvu od sto miliona dolara koje je ostavio njen manipulativni otac. Samo treba da se postara da prva od sedmoro dece ispuni neobične uslove njegovog testamenta.

Sve one koji su uživali u bestseleru Pre nego što zaspim Stivena Votsona obradovaće vest da je u prodaji novi triler Završni rez. Dok tajne izbijaju na površinu, a tenzije i sumnje rastu, psihološka igra vodi do mračnih mesta i neprijatnih istina klaustrofobične atmosfere male zajednice u kojoj se svi poznaju. Nekada užurbano primorsko mestašce, Blekvud Bej je sada, sa sve manjim brojem turista i istorijom nemilih događaja, samo senka onoga što je nekada bio. Postao je grad duhova, što ga čini savršenim mestom za ambicioznu režiserku Aleks da snimi svoj novi dokumentarac. Međutim, tesno povezana zajednica sumnjičava je prema njenim motivima. Jer u njihovom se mestu nikada ništa ne događa, pa zašto bi onda snimala baš ovde? Ili je u pitanju nešto drugo? Možda ona zna više nego što govori? I ko je Aleks uopšte? Pokušali su da sakriju istinu. Ali kamera nikada ne laže.

Koliko dugo tajne mogu da ključaju pre nego što eksplodiraju? Saznajte odgovor na ovo pitanje od Pole Hokins, autorke svetske senzacije Devojka iz voza, jer je stigao najiščekivaniji triler godine – Tiha vatra gori. Beživotno telo muškarca pronađeno je na brodu na kojem je živeo. Očigledno je da je u pitanju brutalno ubistvo, a krug osumnjičenih steže se oko tri žene. Lora je devojka sa kojom je Danijel Saderland, žrtva, proveo poslednju noć. Već poznata policiji, živi sama i bez ljubavi. Mirijam je radoznala komšinica koja je otkrila telo i pozvala policiju, sakrivši pritom poneku informaciju. Karla je Danijelova tetka. U srcu nosi neizlečivu patnju, zbog čega ne veruje nikome. Tri žene koje se ne poznaju, ali imaju nešto zajedničko: u svakoj od njih, iz različitih razloga, tinja ogorčenost, kao žar ispod pepela. Možda je za jednu od njih kucnuo čas da pronađe mir, da u plamenu ispravi nepravde.